Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 12.12.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik stručno-teoretske nastave – drumski saobraćaj

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Doboj
Rok prijave:
12.12.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU “SAOBRAĆAJNA I ELEKTRO ŠKOLA” DOBOJ

CARA DUŠANA 18

74 000 DOBOJ

KONKURS

za prijem radnika - pripravnika u radni odnos



1. Nastavnik stručno-teoretske nastave – drumski saobraćaj ......... jedan izvršilac, puna nastavna norma na određeno vrijeme, na period od 12 mjeseci.



Za radno mjesto potrebna stručna sprema:

diplomirani inženjer saobraćaja - smjer drumski saobraćaj.





I Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu (“Službeni glasnik RS” broj 01/2016), kandidat treba da ispunjava i posebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju (“Službeni glasnik RS” broj: 41/18), kao i uslove Pravilnika o postupku za prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem (“Službeni glasnik RS” broj: 24/19 ).



II U pogledu vrste stručne spreme nastavnici treba da ispunjavaju uslove u skladu sa Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama (“Sl. glasnik RS” br.29/12), te Pravilnikom o izmjenama i dopunama Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama (“Sl. glasnik RS” broj: 80/14 i 83/15).



Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu novog Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.



Uz potpisanu prijavdž kandidati treba da ispunjavaju opšte i posebne uslove:



Opšti uslovi



1. Uvjerenje o državljanstvu (da je državljanin RS ili BiH),

2. Izvod iz matične knjige rođenih (da je punoljetan) ili kopija lične karte,

3. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, kandidat će naknadno dostaviti, kada bude izabran, odnosno primljen u radni odnos, (uvjerenje ne smije biti starije od 6 mjeseci),

4. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotreba opojnih sredstava,

5. Uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece (ovo škola pribavlja službenim putem, za izabranu osobu),

6. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.



Posebni uslovi



1. Ovjerenu fotokopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi,

2. Uvjerenje visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja,

3. Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen, o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom ,

4. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno - otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu porodice poginulog borca ,

5. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno - otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

6. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca .



Sva dokumenta se dostavljaju kao ovjerene kopije na adresu škole (putem pošte), Ul. Cara Dušana br.18. Doboj, i neće se vraćati kandidatima.



Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa, neće se razmatrati.



Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove, biće postavljen na oglasnu tablu škole 13.12.2019. godine.



Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom, obaviće se 16.12.2019. godine u 11 časova u prostoriji br.10.



Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.



Konkurs ostaje otvoren 8 dana (od 4.12.2019. godine do 11.12.2019. godine), u dnevnom listu “Glas Srpske”.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet