Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 12.07.2024. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Kreditni službenik / Kreditni službenik junior (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Cazin, Gradačac
Rok prijave:
12.07.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz Podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima preko 270 radnika koji rade u 69 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Ujedinjeni smo kao finansijski partneri svakom čovjeku, domaćinstvu i poduzetniku, koji mudrim zaduživanjem želi svoje ideje pretvoriti u djela i zadovoljiti svoje potrebe za kvalitetnijim životom i uspješnijim biznisom. Transformišemo živote običnih ljudi i male biznise, omogućujući im brz pristup finansijskim resursima kako bi ostvarili svoje snove i stvorili održive poslovne prakse. Naša posvećenost zaštiti životne sredine i poticanju energetske tranzicije dodaje dublji smisao našem radu, jer težimo izgraditi svijet u kojem prosperitet ide ruku pod ruku s očuvanjem planete. Potičemo i podržavamo digitalnu transformaciju kako bismo osigurali da naša zajednica bude u koraku s modernim tehnološkim napretkom i da svaki pojedinac i mikrobiznis imaju pristup digitalnim alatima koji će im pomoći ostvariti svoje ciljeve. Inspirisani smo idejom da zajedno oblikujemo bolju budućnost u kojoj pojedinci i biznisi mogu da rastu. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći

Oglas za prijem u radni odnos na poziciju:

Kreditni službenik/kreditni službenik junior - 1 izvršilac


Mjesto rada: Cazin

Područje rada: opštine Cazin i Bužim

Kreditni službenik/kreditni službenik junior - 1 izvršilac

Mjesto rada: Gradačac

Područje rada: opština Gradačac (mjesne zajednice Avramovina, Hrgovi Donji, Centar, Grabov Gaj, Škorići, Mionica 1, Mionica 2, Okanovići, Požarike)

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

Promocija, izdavanje i kvalitet kreditnog portfolia usmjerenog za individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele da pokrenu ili prošire biznis, čiji su biznisi održivi, ili koji žele da poboljšaju uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partner-a na terenu, neposrednim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (zadruge, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
USLOVI ZA PRIJAVU:
• Kreditni službenik VSS (ECTS 180 bodova),
• Kreditni službenik junior SSS (IV stepen),
• Poželjno 1 godina radnog iskustva na poslovima prodaje/mikrofinansija,
• Aktivno poznavanje rada sa MS office aplikacijama,
• BiH državljanstvo,
• Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,
• Da kandidat živi na području rada za koje se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,
• Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad koji je obavezan, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

NUDIMO:
• Radni odnos na neodređeno vrijeme za rad na području opština Cazin i Bužim
• Radni odnos na određeno vrijeme (na 12 mjeseci) za rad na području opštine Gradačac,
• Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,
• Stimulacije za postignute rezultate,
• Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

OD KANDIDATA OČEKUJEMO:
• Da su pouzdani i motivisani za rad,
• Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
• Da su spremni da rade u timovima,
• Da su spremni na kontinuiran rad na terenu,
• Da su spremni na kontinuiranu edukaciju i kontinuiran aktivni doprinos.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu dostavite vašu prijavu isključivo elektronskim putem i to za poziciju:

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području opština Cazin i Bužim putem linka:
https://forms.office.com/e/YG9y2XAkQz

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području opštine Gradačac putem linka:
https://forms.office.com/e/149h47V1MZ


Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije.
Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.
Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba
Poznavanje rada na računaru:
dobro