Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Iskre ISD - više pozicija

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražite posao u Sloveniji? Prezentirajte se kod više od 30 firmi koje su u potrazi za novim kadrom!
Provjerite kadrovske potrebe firmi i pripremite se za intervju!


BANJA LUKA
Hotel Bosna, Banja Luka
28. 3. 2018, 9 – 16 sati

NAZIV PREDUZEĆA:ISKRA INDUSTRIJA SESTAVNIH DELOV, d.o.o.
ADRESA PREDUZEĆA: Savska loka 4, 4000 Kranj
WEB STRANICA: http://www.iskra-isd.si
BROJ ZAPOSLENIH: 551

OPIS PREDUZEĆA

Početak Iskre ISD seže u 1941. godinu, kad je započeta proizvodnja sastavnih dijelova za avione njemačkog preduzeća Luftfahrgeratewerkw. 1992. godne je iz tadašnje Iskre Kibernetike nastalo 9 samostalnih preduzeća, među kojima i Iskra ISD, koja je tada izrađivala sastavne dijelove namijenjene ugradnji u gotove proizvode.

Iskra ISD je danas grupa od šest preduzeća:
•Iskra ISD – matično preduzeće
•Iskra ISD–Galvanika – površinska zaštita metala
•Iskra ISD–Strugarstvo – struganje i brušenje
•Iskra ISD–Livarna – visokotlačno livenje i obrada
•Iskra ISD–Plast – ubrizgavanje plastike i montaža
•Iskra ISD-Storitve – laboratorija i usluge

Iskra ISD na jednoj lokaciji svojim znanjem, iskustvom i tehnologijama nudi našim kupcima sveobuhvatna inženjerska i proizvodna rješenja. Zapošljavamo 550 radnika i stvaramo 50 hiljada EUR prodaje. Izvoz predstavlja više od polovine prodaje i naša glavna izvozna tržišta su Njemačka, Švedska i Austrija. Kao proizvođač pojedinih komponenti i sklopova isporučujemo ih kako automobilskoj, tako i elektro-industriji i proizvođačima kućanskih aparata i mnogim drugim. U preduzećima provodimo sistempostizanja kvaliteta prema standardima ISO 9001, IATF 16949 i ISO 14001, a u meteorološkoj laboratoriji u skladu sa standardom ISO/IEC 17025. Zadovoljavamo želje i potrebe naših kupaca. Nudimo im potpunu potporu u razvoju i projektnom radu. Svjesni smo da je našim klijentima najvažnije: stalan i visok kvalitet proizvoda, poštovanje rokova isporuke i na kraju konkurentne cijene proizvoda. Mjerimo i postižemo postavljene ciljeve, iste nadograđujemo i stalno poboljšavamo, u svrhu postizanja cilja "nula grešaka". Motivaciju za kvalitet i zaštitu životne sredine kod svih zaposlenih uvećavamo planiranim i stalnim obrazovanjem, stimulativnim nagrađivanjem i promocijom kvaliteta i zaštite životne sredine. Potičemo inovativnu djelatnost i timski rad. Svaki radnik je svjestan odgovornosti za kvalitet svog rada i prema svojim mogućnostima sarađuje u timskom rješavanju svakodnevnih izazova. Brinemo o zdravoj i bezbjednoj sredini. Kod sistema postupanja sa životnom sredinom ciljevi se odnose na sljedeće grupe aspekata životne sredine: potrošnju sirovina i energenata, nastanak otpada i ispusta u životnu sredinu. Predani smo ispunjavanju zakonskih i drugih obaveza, zaštiti životne sredine, neprestanom poboljšavanju i sprječavanju zagađenja.
ORGANIZACIONA KULTURA I KLIMA
Preduzeće Iskra ISD ima više od 70 godina tradicije i poslovna uspješnost preduzeća zasnovana je na predanosti i znanju zaposlenih. Uspješne provedbe poslovne strategije ne bi bilo bez naših zaposlenih. Svjesni smo da su visoko motivisani zaposleni važan faktorza daljnje uspješno poslovanje i razvoj preduzeća. Nastojimo steći, motivisati i zadržati predane i sposobne saradnike te graditi kulturu međunarodnog preduzeća. Sa različitim aktivnostima stvaramo za zaposlene prijateljsku radnu sredinu te potičemo različite oblike druženja, opuštanja i jačanja dobrih međusobnih odnosa. Svjesni smo da je u poslovnoj sredini, gdje su promjene jedina konstanta, ljudski kapital osnova konkurencijske prednosti.

Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Regija:

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
SLOBODNA RADNA MJESTA

*Uređivač mašina
*Alatničar
*Strugar
*Brusač
*Tehnolog livenog aluminija
Šta očekujemo od novih saradnika?
Poštenje, spremnost na učenje i usavršavanje, sposobnost efikasnog timskog rada, odgovornost, pouzdanost, samoinicijativnost, komunikacijska sposobnost te ustrajnost u postizanju ciljeva
Šta nudimo svojim zaposlenim?
uređenu radnu sredinu, mogućnost napredovanja (vertikalno i horizontalno) mogućnost stručnog obrazovanja i usavršavanja
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola