Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 04.01.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Call agent (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
04.01.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Capital Market Solutions, firma sa sjedištem u Sarajevu pruža usluge telefonske podrške, u svrhu marketinga i informisanja. Od 2017. godine do danas uspjeli smo napraviti pozitivnu poslovnu priču koja sa sobom nosi jedan novi trend u telemarketing poslovanju i organizaciji. Naš cilj je okupiti vrijedne i ambiciozne buduće lidere, koji će uz znanje stranog jezika biti spremni na učenje i širenje vidika na polju biznisa - što će u konačnici rezultirati zavidnim poslovnim uspjesima čije plodove rada beru naši zaposlenici. Naši zaposlenici edukacijom i obukom imaju priliku da napreduju i ostvare zavidnu karijeru na bh tržištu rada.

Naša poslovna filozofija podržava interakciju:
Zadovoljan radnik=zadovoljan poslodavac!

Svaki trud i uspjeh biti će prepoznati i nagrađeni.

Zašto CMS?
Capital Market Solutions uvijek ide korak ispred, a tu priliku pruža i Vama.

Profesionalnost
Od prvog kontakta sa CMS-om, koji počinje slanjem vašeg CV-a te razgovorom, stručnom obukom pa naposlijetku zapošljavanjem naš HR tim će se potruditi da vam pruži sve potrebne informacije i otkloni sve nesigurnosti vezane sa vaš angažman. Jako smo izričiti u pravilu da je prijava radnika strogo obavezna, te nažalost nismo u mogućnosti zaposliti redovne studente, strane državljane bez radne dozvole i slično. CMS redovno isplaćuje fiksne plate.

Brojne mogućnosti
Ukoliko ste ovom poslu pristupili ozbiljno i ambiciozno, pred vama će se zasigurno otvoriti brojne mogućnosti. Prvenstveno ćete steći uvid i znanje iz marketing branše, te zadobiti povjerenje naših menadžera, što je vaša prva stepenica. Svaki slijedeći trud i uspjeh će biti nagrađen bonusom, koji možete svakodnevno zaraditi i povećati vašu fiksnu zaradu do dva ili čak tri puta.

Kolektiv
CMS je HR u telemarketingu podigao na jedan sasvim novi nivo. Vođeni naprednim metodama, koje insistiraju da radni ambijent mora biti prilagođen zaposlenicima radi obostranog zadovoljstva i uspjeha, pozitivna radna atmosfera je imperativ. Ponosni smo na naš kolektiv koji trenutno broji preko 100 zaposlenih mladih ljudi.


Govorite li NJEMAČKI?

Ako je odgovor DA, ovo je savršena poslovna prilika za Vas! 
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Garantujemo fiksnu platu sa punim radnim vremenom, bez minimalnih očekivanja i dodatnih mogućnosti za postizanje u skladu s tim! 

Zainteresovani se mogu prijaviti na našoj web stranici: capitalmarketsolutions.ba ili poslati svoju biografiju, sa tačnom adresom stanovanja, brojem kontakt telefona i dokazom o ispunjavanju uslova na email [email protected].

Za više informacija možete nam se obratiti na broj telefona 033-865-801.
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
njemački
Poznavanje rada na računaru:
osnovno