Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 25.11.2023. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Asistent za tehničku podršku u IT odjelu (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
25.11.2023.

O poslu

Opis radnog mjesta:
“Familia” je socijalno medicinska ustanova koja pruža dugotrajni smještaj njegu i rehabilitaciju pacijentima nakon moždanog udara, loma kuka, pacijentima sa neurokognitivnim poremećajima te pacijentima kojima je potrebna palijativna skrb.

Koja je naša kultura?

Ustanovu Familija karakteriše kultura “pacijent je navažniji”

Da bi smo ostvarili ovaj cilj pružamo vrhunski smještaj, opštu i medicinsku njegu i rehabilitaciju, a porodicama sigurnost da su im najmiliji u najboljim rukama, kao i zadovoljstvo da su za svoje najbliže učinili najbolje kad im je najpotrebnije.

Koji su naši rezultati?

Vrhunske rezultate u njezi i rehabilitaciji omogućuje posvećen tim od preko 50 uposlenih. Pored motivirajućeg okruženja, najveće zadovoljstvo uposlenima su činjenica da ostvarenjem ciljeva njege i rehabilitacije unaprjeđujemo kvalitet života pacijentima i njihovim porodicama. Naš najvažniji rezultat je zadovoljstvo naših korisnika.

Kako dostižemo visoke standarde i rezultate?

Da bi smo ostvarili vrhunske standarde, svi uposleni su u kontinuiranom procesu edukacije, za šta koristimo usluge najboljih naših i internacionalnih edukatora. Raditi u Familiji je najbolji put da se educirate za budućnost.

Pozicija asistenta za tehničku podršku u IT odjelu s fokusom na video nadzor opremu, alarmne sisteme, evidenciju radnog vremena i kontroling obuhvaća niz zaduženja koja se tiču tehničke podrške i održavanja specifičnih tehnoloških sistema. Vaša uloga će se usmjeriti na podršku korisnicima, održavanje i unapređenje tih sistema.

Evo nekoliko specifičnih zadataka i odgovornosti:

Tehnička podrška:

Pružanje tehničke podrške korisnicima koji koriste video nadzor opremu, alarmne sisteme i softverska rješenja za evidenciju radnog vremena. Rješavanje problema, pružanje uputa i podrška korisnicima putem telefona, e-pošte ili osobno.

Održavanje video nadzora i alarmnih sistema:

Redovito održavanje i nadzor video nadzora i alarmnih sistema kako biste osigurali njihovu pouzdanu i neprekidnu operaciju.

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Integracija sistema:

Sudjelovanje u integraciji video nadzora, alarmnih sistema i evidencije radnog vremena kako bi se osigurala glatka međusobna komunikacija i funkcionalnost.

Radno iskustvo: minimalno 3 godine.

Vaše biografije možete poslati putem linka Direktni link za prijavu

Potrebno radno iskustvo:
36 mjeseci
Da li je radno iskustvo uslov?: radno iskustvo obavezan uslov
Razgovor sa kandidatima: DA sa izabranim kandidatima
Kontakt osoba: Edin
Kontakt email: [email protected]