Tajne uspješnog online komuniciranja

Trening je namijenjen pravnim licima, te pojedincima iz vladinog, nevladinog i poslovnog sektora koji se žele upoznati sa mogućnostima online komunikacije.

Učesnici/ce dobijaju praktične edukativne materijale koji će im pomoći da samostalno razvijaju online sadržaje i upravljaju istim nakon edukacije.

Cilj obuke

Razviti nove i usavršiti postojeće vještine i znanja o alatima, načinima i mogućnostima online komuniciranja. Učesnici će naučiti ključne elemente za najvažnije online kanale koji će im pomoći u uspješnom vođenju promocije, unaprijeđenja prodaje i odnosa sa kupcima, konzumentima usluga/ sljedbenicima.

Učesnici/ce seminara će steći razumijevanje o procesu kao i izvođenju online kampanja na društvenim mrežama, kako se oglašavati na Facebook društvenoj mreži, te na koji način proizvesti efektne sadržaje za online komunikaciju i koristiti besplatne online alate za poboljšanje prodaje i komunikacije sa sljedbenicima.

Datum: Naknadno će biti objavljen.

Vrijeme:10:00

Cijena:40 KM

CIjena uključuje PDV 
Edukatorica: Melisa Tolja Mešić – ekspertica za digitalne komunikacije sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju strategija i sprovođenju online kampanja za domaće i međunarodne kompanije

PROGRAM EDUKACIJE

MODUL 1:  Digitalne nekretnine - Web stranica, blog i stranice na društvenim mrežama

- Kreiranje priče o brendu, proizvodu ili kompaniji – web stranica sa posebnom namjenom i zašto je važno stvoriti priču prije nego odete na društvene mreže

- Kreiranje online strategije i komunikacijskog plana- poslovni ciljevi i njihova primjena u online sferi

MODUL 2: Društvene mreže

- Facebook oglašavanje i kreiranje sadržaja

- Instagram, Twitter i LinkedIN – osvajanje specifičnih vrsta sljedbenika

MODUL 3: Online alati

- E-mail (newsletter) marketing

- Kako čitati analitike i iskoristiti podatke za unaprijeđenje online komunikacije

DODATNE INFORMACIJE

Jednodnevna edukacija 10:00h-16:00h.


PRIJAVITE SE OVDJE

Ponedjeljak, 05.12.2016.