Otvorena radna mjesta širom BiH, ali i u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji…

Otvorena radna mjesta širom BiH, ali i u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

 

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

KING ICT jedan je od vodećih regionalnih sistem integratora u isporuci i implementaciji suvremenih informacijskih rješenja i tehnologija sa snažnim fokusom u isporuci mrežnih sigurnosnih rješenja. Posebno prepoznajemo važnost i tržišnu potrebu za kvalitetnim rješenjima u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti gdje KING ICT nastavlja graditi, ulagati i širiti poslovanje. PRIDRUŽI NAM SE!…ako si proaktivna i motivirana osoba, ako imaš znanja, sposobnosti i iskustva u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti, a želiš se dalje profesionalno razvijati u ovom području. Sistem inžinjer za mrežna i sigurnosna rješenja (m/ž) Mjesto rada: Sarajevo. Posao uključuje: aktivno sudjelovanje u pretprodajnim procesima, savjetovanje, dizajn i implementacija u području mrežnih rješenja i mrežne sigurnosti vezano uz jedno od ili više slijedećih područja: Vatrozidna rješenja nove generacije, Rješenja za zaštitu od naprednih prijetnji, LAN mrežna rješenja i SDLAN koncepti.

Opširnije pronađite OVDJE

Soho Wintech PVC d.o.o. objavljuje oglas za sljedeću poziciju: Komercijalista za područje Bosne i Hercegovine (sa mjestom prebivališta Sarajevo ili Živinice). Uslovi: -SSS-radno iskustvo najmanje 2 god na istim poslovima, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika ili turskog jezika,

Opširnije pronađite OVDJE

Firma “Sympatel Telemarketing GmbH” uspješno posluje vec duži niz godina na području SR Njemacke sa preko 700 uposlenika , koja je odlučila i na području Kantona Tuzle otvoriti svoju poslovnicu i ponuditi nova radna mjesta call agenta/operatera na poslovima Centra za brigu o korisnicima za prestižne kataloške firme sa područja SR Njemačke. Voditelji smo u sektoru poslovanja sa renomiranim modnim kataloškim kućama za koje nudimo kompletnu uslugu od primanja narudžbe do obrade reklamacija i uslužnog centra kupaca, pismena obrada podataka (inbound projekti) te mogućnosti homeoffice.

Ono što nas čini drugačijim su sigurno naša ozbiljnost i iskustvo preko 28 god , kao i mogućnosti koje nudimo našim zaposlenim kao što su: Prijava i ugovor od prvog radnog dana, vrlo dobre mogućnosti zarade kao i napredovanja, bonusi i stimulacije, plaćeni troškovi prevoza. Postanite i vi dio našeg tima, gdje možete usavršiti njamčki jezik, napredovati i imati odlične uslove za rad. Nakon 5 (pet) dana obuke već možete početi sa radom, a sve ostalo je do vas. Svi zainteresovani kandidati mogu nas kontaktirati na navedeni mail ili telefon. Call Agent / Operater (m/ž) – Tuzla. Opis posla: primanje, obrada ulaznih poziva i narudžbi kupaca, davanje inforamcija te pismena obrada podataka. Obavezni uslovi: aktivno poznavanje njemačkog jezika.

Opširnije pronađite OVDJE

Auto Milovanović d.o.o. – Zbog povećanja obima posla, razvoja organizacije i otvaranja novih poslovnih jedinica raspisujemo konkurs za mjesto: Skladištar/Magacioner (M/Ž). Mjesto rada: Banja Luka. Kvalifikacije: Minimum SSS, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Firma STS-tech d.o.o. bavi se proizvodnjom specijalnih strojeva za drvnu industriju kao što su razne sortirnice i specjalne transportne i strojeve za recikliranje otpada. Uz vlastiti konsrukcijski biro i proizvodnju imamo montere koji montiraju gore spomenute strojeve po inozemstvu. Firma STS-tech d.o.o. je 100% izvozno orijentirana, radimo za kupce iz Njemačke, Švicarske, Austrije i Danske. Više možete vidjeti na internetskoj stranici www.sts-tech.hr. Bravar (m/ž) Hrvatska, Njemačka, Austrija Opis, poslova: bravarski poslovi sklapanja metalnih konstrukcija i djelova strojeva, osnovno zavarivanje, rad sa bravarskim alatim. Poželjne kvalifkacije: razvijena snažna radna etika i pozitivan stav, poželjno iskustvo samostalnog rada na sličnim ili istim poslovima.

Opširnije pronađite OVDJE

Srijeda, 29.12.2021.