Balkan Biznis Forum 2024 - Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

Balkan Biznis Forum 2024 - Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera u regionu. Ovogodišnji forum biće održan 25. aprila 2024. godine u MTS Dvorani u Beogradu.

Posebna vrednost ovogodišnjeg BBForuma je što će se prvi put u Beogradu predstaviti metodologije: North star - Hoshin Success Compass ™ i Archetypes at Work ™. Program zaista nudi ekskluzivno iskustvo, sa NOVIM i korisnim metodologijama na ovim prostorima, te inovativnim i svežim pogledima na profesionalni i lični razvoj.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodioca na svim pozicijama. Proteklih godina posećivan je od strane eksperata, CEO, lidera, direktora i top menadžmenta iz najuglednijih kompanija u regionu.

Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, Forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema jeste – „Transformacija Liderstva – Lideri budućnosti“ – a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci Matthew Cross, Suzie Lewis, Dr Laurence Hillman i Gerti Saumer koji će kroz predavanja gostima pretočiti svoje višegodišnje iskustvo i znanje.

Govornici na BBForumu 2024 su iz globalno uspešnih kompanija i organizacija; sjajni poslovni umovi, kreativci i pioniri novih metodologija — program je na preseku biznisa, inovacija i kreativnosti.

Ovogodišnji forum donosi ekskluzivne metodologije, poput North star - Hoshin Success Compass ™ i Archetypes at Work ™, koje će pružiti učesnicima svež i inovativan uvid u postizanje uspeha u savremenom poslovnom svetu.

Matthew Cross, vodeći američki strateg koji se na listi American Fortune 100 nalazi među vodećih 100 stratega u svetu, za čija predavanja se u New York-u uvek traži karta više, donosi potpuno novu metodologiju,"LEADERS' GPS – Hoshin Success Compass ™ " namenjenu elitnim liderima. Ova radionica vam omogućava da otkrijete metodologiju koju primenjuju lideri u Fortune 100 kompanijama, olimpijski sportisti, kao i vrhunski performeri u drugim oblastima, uključujući holivudske glumce i poznate umetnike.

U sklopu Balkan Business Foruma 2024, 26. aprila, imaćemo jedinstvenu priliku da učestvujemo u celodnevnom, elitnom WORKSHOP-u pod nazivom "LEADERS' GPS – Hoshin Success Compass ™", sa Matthew Cross. Ovaj intenzivan trening namenjen je vrhunskim profesionalcima, a broj mesta je ograničen na samo 50 TOP performera.

U svojoj impresivnoj karijeri, Matthew je sarađivao sa više stotina kompanija u oblasti strateškog planiranja i razvoja, uključujući neke od najvećih kao što su - Black Rock, Bank of America, Merrill Lynch, Morgan Stanley, i drugi.

Suzie Lewis ,osnivač i generalni direktor kompanije „Transform for Value“, bivši AIRBUS GROUP Lider je istaknuti globalni poslovni lider i izvršni trener sa velikim iskustvom u vođenju međunarodnih projekata transformacije i pripremi poslovnih lidera i zaposlenih za promene.

Sa više od 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u AIRBUS Group, inicirala je osnovala Leadership University u AIRBUS-u za razvoj LIDERSTVA. Suzie je imala ključnu ulogu u kreiranju i sprovođenju nove strategije obuke Lidera. Očekujte inovativne strategije za uspeh u poslovanju.

Suzie se ističe kao nezaobilazni akter u svetu poslovnih inovacija. Kao izvršni partner u “Center for the Future of Organization, Drucker School of Management” na Claremont Univerzitetu u USA, Suzie dodatno doprinosi razvoju naprednih poslovnih strategija. Njeno ime je sinonim za inovacije, liderstvo i transformaciju u poslovnom svetu.

Laurence Hillman PhD, Archetypal Coach and Consultant, doktor filozofije sa impresivnom biografijom i impresivnim nizom akademskih i profesionalnih dostignuća, održaće značajno i interesantno predavanje Archetypes at Work™, na BBForumu 2024. Workshop Archetypes at Work™, se bavi temom liderstva i kako osposobiti lidere da budu "future fit" u kompleksnom vremenu u kojem živimo.

Ovaj pristup omogućava liderima da pripreme svoje zaposlene za buduće poslovne strategije, stvarajući rezilijentnu i agilnu radnu snagu. Implementacija ove metode u celoj kompaniji podstiče izvanredne rezultate, promoviše integritet i gradi društvene veze među zaposlenima. Archetypes at Work™ pruža sveobuhvatan okvir za prepoznavanje i razumevanje ponašanja ljudi u timovima i većim organizacionim sistemima.

Laurence se smatra jednim od najznačajnijih mislilaca, učitelja i stvaralaca modernog vremena.

Gerti Saumer, ekspert za mentalno zdravlje i emocionalne veštine, menadžment konsultant i izvršni trener, savetnik za neuronauku i liderstvo, CEO u kompaniji Saumer Mental Health GmbH, kompaniji koja se ističe pružanjem inovativnih i personalizovanih rešenja, bilo kroz savetovanje ili radionice. Fokus je na očuvanju mentalnog zdravlja, razvoju rezilijentnosti i prevenciji mentalnih bolesti zaposlenih u kompanijama. .Gerti je ključna figura u pružanju saveta austrijskim kompanijama u kontekstu promocije mentalnog zdravlja, razvoja emocionalnih veština i novih liderskih pristupa i veština.

Program za BBForum 2024 je pravo osveženje u poslovnom svetu. Sa novim i korisnim metodologijama, program je na preseku biznisa, inovacija i kreativnosti. Naši govornici su poslovni vizionari, kreativci i pioniri novih metodologija. Pripremite se za inspiraciju koja će transformisati vaš profesionalni i lični život!

Kao sastavni deo programa biće realizovana i ekskluzivna panel diskusija “INSPIRATIVNI LIDERI REGIONA” koja će okupiti regionalne stručnjake iz relevantnih oblasti, koji će zajedno dati odgovore na aktuelne biznis teme.

Učesnici Balkan Business Foruma će imati priliku da uče, dele i razmenjuju ideje i iskustava sa najvećim svetskim ekspertima, a sve to u prijatnoj atmosferi, uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja.

Pridružite nam se na Balkan Business Forumu 2024 i budite deo jedinstvenog iskustva koje će oblikovati budućnost liderstva i poslovnog uspeha.

Detalji o Forumu, predavačima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs

Ponedjeljak, 15.01.2024. / www.bbforum.rs