Svi ugovori na jednom mjestu!

Svi ugovori na jednom mjestu!

Svi ugovori na jednom mjestu!

Autor: Vildana Panjeta

Ugovor.ba je prvi portal u Bosni i Hercegovini koji nudi online generiranje raznih vrsta prijedloga ugovora i portal putem kojeg možete lahko, jednostavno i brzo doći do informacija, ugovora i drugih obrazaca koji će Vam pomoći u rješavanju Vaših pravnih poslova, povećavanju produktivnosti i efikasnosti.

Želite da prodate automobil, napišete testament, otvorite firmu ili predate zahtjev za stipendiju, ali niste sigurni kome da se obratite. Prva pomisao Vam je notar i nezaobilazno pitanje koliko novca će Vam za to biti potrebno.

Ljudi se danas bilo kao fizička lica u privatnom ili kao pravna lica na radnom mjestu često nalaze u situaciji da im je potrebna pravna pomoć. Nevažno da li se radi o zahtjevu za izdavanje dokumenata, ugovoru o najmu stana, cesiji ili faktoringu za pisanje bilo kojeg od ovih dokumenata potrebno je znanje, vrijeme i iskustvo ili u nedostatku toga novac.

Ugovor.ba na svojim stranicama nudi obrasce pravnih ugovora, zahtjeva i punomoći. Korisnici tako jednostavno odaberu ugovor koji im je potreban i u nekoliko koraka u kojima odgovaraju na pitanja koja su potkrijepljena uputama iz zakonskih tekstova sami izrađuju ugovor sa svim potrebnim podacima.

Napokon je na našem tržištu zaživjela stranica www.ugovor.ba na kojoj možete jednostavno pristupiti i potražiti odgovore na Vaša pitanja. Izaberite ugovor koji Vas zanima i korak po korak ispunjavajte prazna polja.

Ugovor.ba osvaja kvalitetom i jednostavnošću, a njegova je svrha da omogući jednostavnu dostupnost pravnih usluga. Ovaj portal nudi mogućnost „krojenja“ dokumenata po potrebama pojedinca i omogućava korisnicima da urade više za manje vremena tako što će olakšati, pojednostaviti i objasniti pravne procedure.

Ovakvog rješenja do pojave ugovor.ba nije bilo u BiH niti na bosanskom jeziku, iako je u razvijenim zemljama ovaj vid općeprihvaćen. Vrijeme je i u BiH napokon sazrelo za jedan projekat ovakvog tipa.

Srijeda, 02.11.2016. / http://poslovnisvijet.ba/