Molba - primjer molbe za posao

Molba - primjer molbe za posao

Una Unić
Moja ulica br.5
71 000 Sarajevo
Telefon: 033/000-111
e-mail: [email protected]
Sarajevo, 15. 2. 2016.
                                                                                         Export-Import d.o.o.
                                                                                         Moja cesta 209
                                                                                         71000 Sarajevo

Poštovana gospođo Totić,

Razveselila sam se Vašem oglasu za radno mjesto stručnog suradnika u turističkoj agenciji koji je bio objavljen 9. 2. 2016. na web stranici www.boljiposao.com. Budući da zadovoljavam uvjete oglasa, a i objavljeni bi posao s radošću obavljala, želim Vam se predstaviti.

Po zanimanju sam turistički tehničar. Nakon završetka školovanja radila sam kao turistički vodič, a posao u agenciji sam imala prilike naučiti već u srednjoj školi, gdje sam 4 godine obavljala obaveznu stručnu praksu. Kao turistički vodič sam imala velik broj mogućnosti da svoj posao obavljam praktično, te da se pritom suočim s raznim problemima koje sam uspješno rješavala. Tako sam npr. u kratkom roku našla zamjene za naše terenske vodiče koji su oboljeli, rješavala reklamacije te se dogovarala za zamjenske letove. Sudjelovala sam i pri oblikovanju naše ponude, kao i pri pripremi promocijskog materijala, gdje je posebno do izražaja došla moja kreativnost. U to vrijeme sam proputovala skoro sve grčke otoke, Madrid, Barcelonu i Azurnu obalu, a bila sam i u Turskoj i Engleskoj. Svo vrijeme sam samoinicijativno nadopunjavala svoje znanje jezika pa tako sada aktivno govorim engleski, njemački i talijanski, a ubuduće namjeravam naučiti i španjolski.

S obzirom na to da svaki čovjek želi promjenu u životu, želim se zaposliti u manjoj i samostalnoj agenciji kao što je Vaša ,jer vjerujem da bih u njoj mogla bolje upotrijebiti svoja znanja, te da bih svoj rad mogla samostalno obavljati.

Više o sebi i svojim iskustvima s veseljem ću Vam reći na razgovoru za posao. Nadam se našem skorom susretu, s obzirom na to da sam prijavljena na Zavodu za zapošljavanje.

Želim Vam puno uspjeha,

Una Unić

Prilog:
- biografija

Ponedjeljak, 15.02.2016. / Boljiposao.com