Britanska palača objavila oglas za posao, nudi se basnoslovna plaća

Britanska palača objavila oglas za posao, nudi se basnoslovna plaća

Kensingtonska palača nedavno je objavila oglas za posao u kojem traži časnika zaduženog za sigurnost budućeg britanskog kralja i njegove obitelji.

Kraljevska obitelj se na taj potez odlučila nakon što je na božićno jutro 19-godišnji uljez naoružan samostrelom provalio u dvorac Winsdor, gdje se nalazila kraljica Elizabeta. Incident je zabrinuo kraljevsku obitelj, a mladić je zadržan na psihijatriji. Nakon incidenta provedena je analiza sigurnosnih protokola, a određeni nedostatci uočeni su u timu koji brine za sigurnost princa Williama, supruge Kate i njihovo troje djece.

Zbog toga je objavljen oglas za novo radno mjesto na kojem se traži časnik koji će Kensingtonsku palaču učiniti sigurnijim mjestom za rad i posjet, prenosi Daily Express. Nudi se godišnja plaća od 22.390 funti (201.398 kuna) za 38 sati rada tjedno, a radi se svih sedam dana u tjednu.

"Ovo je fantastična prilika da postanete dio 300-godišnje povijesti Kensingtonske palače i pomognete nam da oživimo naše fascinantne priče za sve naše goste, svaki dan", stoji u oglasu za posao.

Prijave se mogu predati do 10. siječnja.

Izvor: index.hr

Četvrtak, 13.01.2022. / posao.hr