Oglas za posao - može li se promatrati kao izgradnja brenda poslodavca?

Većina svjetskih istraživanja pokazala su da posloprimci žele fleksibilnost i slobodu, ali ipak Bosanci i Hercegovci prije svega žele sigurnost. Nadalje razvoj tržišta se mijenja i širi kroz drugačiji pristup radu, drugačiji pristup u razvoju karijere, traženju radnika, samom načinu rada. Naši građani više ne žele riskirati, ali isto tako ni poslodavci ne žele izgubiti sami ugled tvrtke. Veliku ulogu imaju agencije za zapošljavanje kao što je upravo BoljiPosao.com na tržištu rada jer pridonose njegovoj stabilnosti i sigurnosti samih radnika.

 


Korištenjem cjelovitih usluga portala za posredovanje u zapošljavanju stvara se dugogodišnja sigurnost i povjerenje između poslodavaca i posloprimaca. Samim tim tvrtke uz suradnju s agencijama stvaraju pozitivnu sliku sigurnosti i povjerenja, što dodatno pomaže brendu kompanije da na tržištu bude konkurentna i pouzdana. Pored povjerenja smanjuje se i rizik neisplate plaća radnicima jer većina ima potrebne alate da provjeri poslodavce s kojima surađuju. Dobar glas daleko se čuje, a suradnja s inozemnim kompanijama zahtijeva i određeni glas bez mrlje u poslovanju. Daljnje otpuštanje kočnica i rad na svoju ruku bilo bi pogubno, a sve zbog kratkovidne jurnjave za profitom po svaku cijenu. A cijena su ljudi. Ljudi su najvažniji resurs svake tvrtke i na nama je da stvorimo uvjete da naši radnici budu ključni faktor koji će stvarati dodatnu vrijednost tvrtkama i društvu u cjelini.

 

Portal BoljiPosao će nastaviti pratiti tržišne trendove i razvoj stanja na tržištu rada u narednom periodu te ćemo se na vrijeme pripremiti i prilagoditi svoju ponudu našim klijentima. Stoga mi je izuzetna čast reci da je portal BoljiPosao.com označen kao provjereni izvor za objavu oglasa i ponuda za posao od strane Projekta koje implementira NVO #JabihEU za Vijeće Europe, što će zasigurno poboljšati i sami brend naših klijenata.

Srijeda, 15.09.2021. / Dominik Raškaj