Kako prodavati nakon pandemije i prateće recesije?

Kako prodavati nakon pandemije i prateće recesije?


Kraj 2020. zasigurno svi pamtimo, jer je ostavila dubok trag na globalna ekonomska kretanja ali i na socijalne aktivnosti. Svakim danom pitamo se kako i na koji način nastaviti dalje s poslovnim aktivnostima, te kako ojačati i unaprijediti prodaju kao vodeću granu privrede.

Domaća kompanija Silver Bell System d.o.o. Sarajevo u saradnji sa: CITT d.o.o., BoljiPosao d.o.o. i HRM udruženjem organizuju trening na temu:

“KAKO PRODAVATI NAKON PANDEMIJE I PRATEĆE RECESIJE?”


Cilj treninga je promijeniti Vaše gledište na prodaju, unaprijediti odnos sa klijentima i naučiti Vas kako kvalitetno pristupiti svakom kupcu. Trening je namijenjen svima koji se bave prodajom u bilo kojoj branši (maloprodaja, veleprodaja) kao i predstavnicima B2B prodajnih timova.

Zajedno s predavačem, učesnici će imati priliku proći kroz faze:

  • Stvaranja prvog utiska u procesu prodaje,
  • Prepoznavanja i stvaranja potreba u covid19 vremenu,
  • Usmjeravanja na usluge,
  • Prigovora i žalbi,
  • Zaključivanja prodaje.

Sanja Čulina – Okić
Voditeljica treninga je Sanja Čulina – Okić (direktorica kompanije CITT d.o.o.) koja svojom energijom svaku edukaciju učini interaktivnom. Njeni su klijenti visoki čelnici u kompanijama, i tek diplomanti sa izraženim potencijalom u branšama koje sežu od trgovine do farmacije i naftnog sektora.

Više informacija o predavaču pogledajte ovdje.
Prijavni obrazac preuzmite ovdje.



Cijena učešća na treningu je 159,90 KM plus PDV. Za rane prijave (do 15.9.) firme koje prijave 2 ili više učesnika kotizacija iznosi 135,90 KM + PDV. Cijena uključuje usluge izvođenja treninga, materijale, potvrdu o učešću na treningu, osvježenje u pauzama i zajednički ručak.

Info

Petak, 27.08.2021.