9. Human Resources Summit - Split

9. Human Resources Summit - Split

Uz stručno partnerstvo Europske udruge za upravljanje ljudima (EAPM) , HR Centra – Strukovne Udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima i Udruženja za upravljanjem ljudskim resursima - HRM Udruženje, posao.hr i ove godine organizira najrelevantnije okupljanje profesionalaca iz upravljanja ljudskim resursima 9. HR Summit koji donosi temu „HR za poduzetništvo: Ključna poluga razvoja ili ...?“.

 

Nepovoljna gospodarska situacija i veliki broj ljudi na tržištu rada značajno utječu na područje upravljanja ljudskih potencijala. S obzirom na to, u to područje ulaze mali i srednji poduzetnici, koji uz zadatke upravljanja i vođenja tvrtke, na sebe preuzimaju odgovornosti i zaduženja vezane za ljudske potencijale. Kako ostvariti poslovne ciljeve, a istodobno uspješno upravljati timom i pojedincima koji značajno doprinose ostvarenju tih ciljeva? Odgovori na ova pitanja postaju ključni brojnim poduzetnicima, dajući im smjer koji trebaju slijediti kako bi unaprijedili poslovanje i ostvarili rast na tržištu.

 

Ovogodišnji će se HR Summit posvetiti upravo odgovorima na te nedoumice, a svoje će savjete i iskustva razmijeniti brojni menadžeri iz područja ljudskih resursa uz relevantne stručnjake i govornike iz Hrvatske te inozemstva. Ovaj događaj je jedno od ključnih okupljanja vrhunskih stručnjaka koji prenošenjem stvarnih i primjenjivih iskustava iz prakse doprinosi razvoju struke, ali i omogućava sudionicima da njihovom primjenom poboljšaju svoje vještine upravljanja ljudskim potencijalima.

U sklopu 9. HR Summita, posao.hr će po osmi put dodijeliti nagradu Prometej za najboljeg HR Managera godine, jedinstvenu takve vrste u Hrvatskoj i regiji koja ukazuje na važnost funkcije ljudskih resursa u tvrtkama te istaknuti najbolje menadžere u tom području. Dodjeliti će se još jedno priznanje, Mladi potencijali HR-a koje nagrađuje i predstavlja talente u području upravljanja ljudskim resursima – mlade osobe koje su od trenutka dolaska u svoje HR odjele pokazale izuzetno visoku motivaciju, želju, inovativnost i spremnost na razvoj i napredak u poslu.

Pozivamo Vas da se prijavite i sudjelujete na najrelevantnijem okupljanju profesionalaca iz upravljanja ljudskim resursima na 9. HR Summitu koji će se održati 20. i 21. svibnja 2016. u Splitu, a portal boljiposao.com je svojim klijentima osigurao posebnu cijenu kotizacije:

cijena s popustom: 105 Eur + PDV
(cijena s PDV-om=131,25 Eur)


Smještaj je moguće rezervirati u hotelu Le Méridien Lav i plaća se direktno hotelu. Cijena jednog noćenja u jednokrevetnoj sobi iznosi 115 Eur + boravišna pristojba 0,73 Eur, a potrebno ga je samostalno rezervirati upitom na mail [email protected].

Cijena uključuje:
› dva dana konferencije
› sudjelovanje i svečanu večeru na dodjeli Prometej
› noćenje u jednokrevetnoj sobi
› buffet breakfast, ručak sa sudionicima u petak
› parking, besplatan WI-FI, wellness, fitness, sauna

Više informacija o progamu 9. HR Summita biti će uskoro objavljeno na službenoj stranici http://www.hrsummit.hr

Sudjelovanjem na 9. HR Summitu ćete imati priliku upoznati stručnjake iz HR branše, saznati novitete iz područja ljudskih resursa te proširiti svoju poslovnu mrežu.

Više informacija o načinu prijave iz BiH možete dobiti na 033/941-395 ili na [email protected].

Ponedjeljak, 28.03.2016. / http://www.posao.hr/hrsummit/