Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 08.10.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Voditelj/ica grupe proizvoda - potrošačka elektronika

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
08.10.2017.


ekupi.ba danas je najveći web shop u Bosni i Hercegovini, a cilj nam je postati vodeća regionalna web trgovina sa širinom i kvalitetom asortimana koja će zadovoljiti svakoga te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupovine.

Kako bi se to ostvarilo – možda tražimo baš Vas: Ako ste puni pozitivnog naboja, iza sebe imate iskustvo uspješnog vođenja programa potrošačke elektronike, te smatrate da je eCommerce neupitna budućnost koja je već danas tu – javite nam se!



Potrošačka elektronika
( TV, foto, mobiteli, gaming)

SARAJEVO - 1 izvršitelj

…zadužen(a) za sve aktivnosti vezane uz prezentaciju i komercijalnu realizaciju programa u našoj ponudi, tržišno pozicioniranje, kreiranje i širenje prodajnog kanala, uz razvoj prilagođenih funkcionalnosti ciljanom programu, i sve ostale aktivnosti usmjerene ostvarenju poslovnog uspjeha i liderske pozicije u tom programu.

Od vas očekujemo:

  • dokazano iskustvo u prodaji
  • proaktivnost, samostalnost i odgovorni pristup poslu
  • razvijene prodajne vještine i poznavanje tržišta
  • strukturiranost i posvećenost ostvarenju rezultata

Nudimo vam uistinu izazovnu poziciju i priliku sudjelovanja u razvoju novog tržišnog koncepta. Primanja su vezana za uspješnost rada, a Vaš uspjeh ograničen isključivo Vašom sposobnosti, kapacitetom i ustrajnosti.

Ako ste zainteresirani i želite postati dio našeg tima, svoju prijavu i životopis pošaljite putem brze prijave, najkasnije do 08.10.2017.


PRIJAVA ZA POSAO