Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 29.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

VOC Celje d.d.- više pozicija

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slovenija
Rok prijave:
29.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Tražite posao u Sloveniji? Prezentirajte se kod više od 30 firmi koje su u potrazi za novim kadrom!
Provjerite kadrovske potrebe firmi i pripremite se za intervju!


BANJA LUKA
Hotel Bosna, Banja Luka
28. 3. 2018, 9 – 16 sati

SARAJEVO
Hotel Holiday, Sarajevo
29. 3. 2018, 9 – 16 sati


NAZIV PREDUZEĆA:VOC Celje, vzdrževanje in obnova cest d.d.
ADRESA PREDUZEĆA: Lava 42, 3000 Celje
WEB STRANICA: www.voc-celje.si
BROJ ZAPOSLENIH: 340
E-ADRESA: [email protected]

OPIS PREDUZEĆA

Mi smo jedno od najvećih građevinskih preduzeća u Sloveniji. Bogato iskustvo, stručni tim, stalno uvođenje novih tehnologija i materijala omogućuju nam da izgradimo objekte za kvalitetnije sutra. Bez nas dan ne počinje na putevima, bez nas se u biblioteci ne upali svjetlo i bez nas ne uđete u autobus.

DJELATNOSTI

Građenje

Građevinsko smo preduzeće,a brojni objekti koje smo izgradili u prošlosti danas govore sami za sebe. Oni služe svojoj namjeni i izvršavaju misiju za koju su namijenjeni. Gradimo puteve, raskrsnice, kružne raskrsnice, pilotske zidove, kanalizaciju, postrojenja za prečišćavanje, vodovode i gasovode, kao i sve objekte niskogradnje, uključujući mostove i vijadukte. Poseban naglasak stavljen je na asfaltiranje kod vlastitih projekata i za druge investitore. Stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i vlastitom opremom omogućilo nam je izgradnju najzahtjevnijih mostova i vijadukta.

Održavanje

Obezbjeđujemo siguran i nesmetan saobraćaj u celjskoj i koruškoj regiji. Tokom cijele godine, uključujući zimsku službu, održavamo više od 2.000 kilometara nacionalnih i lokalnih puteva, trotoara i pješačkih staza. Naša profitna jedinica obnavlja i gradi sve ove objekte.
Ugradnja asfalta
Osnova za kvalitetno održavanje su odlični i napredni materijali. Naši vlastiti proizvodni kapaciteti omogućuju nam da pružimo sve vrste mješavina asfalta i cementa. Bavimo se ručnim i mašinskim polaganjem asfalta i kombinovanom ugradnjom svih vrsta asfaltnih smjesa i stabilizacije cementa.

Signalizacija

Jedinica Saobraćajne signalizacije posluje u okviru kompanije VOC Celje, a.d.Naša osnovna djelatnost je pravilno označavanje i izvršavanje zatvaranja puteva, instalacija vertikalne saobraćajne signalizacije (saobraćajnih znakova) i opreme i crtanje podnih oznaka. Istovremeno, pripremamo nacrte saglasnosti i dozvola za državni i lokalni nivo.
Gradimo život!

SLOBODNA RADNA MJESTA

- TESAR,
- ZIDAR,
- ASFALTER

Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme
Regija:

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola