Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 23.12.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Viši stručni suradnik za praćenje kvalitete statističko istraživanje

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
23.12.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Sukladno člancima 31. i 32. stavak 1. Zakona o državnim službenicima ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 118/08, 117/11, 37/12 i 57/16) i članak 3. Pravilnika o jedinstvenim pravilima i postupak javnog natječaja za zapošljavanje i imenovanje državnih službenika ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 68/09, 31/12 i 24/15), Agencija za javnu upravu, Republika Srbija



J A V N I K O N K U R S

za upražnjena radna mjesta

Statistički ured Republike Srbije

Viši stručni suradnik za praćenje kvalitete statističko istraživanje 1 izvršitelj

I I Opis poslova

Za post označen pod brojem 2.3.

Obavlja zadaće praćenja propisa iz područja radne snage; neovisna priprema prijedloga rješenja i mjera; vođenje i odlučivanje u skladu s utvrđenim postupcima; razvoj standarda za praćenje kvalitete statističkih podataka; primjena standarda i izračun pokazatelja kvalitete podataka u svim fazama statističke proizvodnje; izrada izvješća o praćenju kakvoće podataka na svim točkama statističkog procesa, od izvora podataka do razine statističke institucije i EUROSTAT-a do krajnjeg korisnika, vođenja i suradnje u projektnim skupinama; samostalno obavljanje ostalih potrebnih zadataka; obavlja druge poslove po nalogu direktnog menadžera.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
III. Opći uvjeti za upis državnog službenika na radno mjesto:



da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine;
da je stariji od osamnaest (18) godina;
imati opću medicinsku kondiciju;
da nije osuđen za kazneno djelo bezuvjetne kazne zatvora u trajanju od najmanje šest (6) mjeseci ili za kazneno djelo koje ga čini nesposobnim za obavljanje svojih dužnosti u tijelu republičke uprave
da se nije odbacio iz upravnog tijela kao posljedica disciplinske mjere na bilo kojoj razini vlasti u Bosni i Hercegovini tri (3) godine prije objavljivanja natjecanja.


IV Posebni uvjeti:


Za post označen pod brojem 2.4.

VII stupanj stručnog obrazovanja; poljoprivredni, filozofski, pravni fakultet ili drugi pravni fakultet, ekonomski fakultet ili drugi ekonomski smjer; najmanje jednu (1) godinu radnog iskustva u traženoj razini obrazovanja; položio je stručni ispit za rad u tijelima republičke uprave.

V

Svi kandidati koji ispunjavaju opće i posebne uvjete podložni su javnom testu.

Javno ispitivanje podrazumijeva razgovor - razgovor s članovima Komisije za zaštitu tržišnog natjecanja.

Svi kandidati će biti pravodobno obaviješteni o vremenu i mjestu javnog ispitivanja. Rezultati javnog natječaja, u smislu članka 36. stavka 2. Zakona o državnim službenicima, objavit će se na internetskim stranicama Agencije za državnu upravu.



VI

Prijava na natječaj dostavlja se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na internet stranici Agencije za državnu upravu, www.adu.vladars.net , a može se dobiti iu Agenciji.

Na propisanom obrascu prijave na javni natječaj kandidati su obvezni navesti točne podatke o radnom mjestu i objavljenom natječaju, osobne podatke, podatke o obrazovanju, radnom iskustvu, dodatnim sposobnostima (znanje stranih jezika i služenje računalom) kao i posebne izjave, a točnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom - uz napomenu da je člankom 86. stavak 1. k) Zakona o državnim službenicima, precizirano da državnom službeniku prestaje radni odnos, pored ostalog, iu slučaju da prilikom zasnivanja radnog odnosa prećuti ili da netočne p Odbitci od važnosti za uspostavu zaposlenja.



Uz prijavu na javni natječaj, kandidati prilažu kopije sljedećih dokumenata :

a) diplome o završenoj školskoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene izvan Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju "Službeni glasnik Republike Srpske", br. 73/10, 104/11, 84/12, 108 / 13 i 44/15);

b) diplomu o završenoj srednjoj školi za radno mjesto označeno pod brojem 2.5 .;

v) uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u republičkim organima uprave ili rješenja o oslobađanju od polaganja stručnog ispita za rad u republičkim organima uprave sukladno Uredbi o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske ( "Službeni glasnik Republike Srpske", br. 68/11, 85/11 i 7/15);

g) potvrde ili potvrde o radnom iskustvu na traženoj razini obrazovanja.



Ispunjavanje ostalih uvjeta navedenih u javnom natječaju potvrđuje kandidat sa izjavom koja je sastavni dio prijave za javno nadmetanje.

Napomena za kandidate:

Kandidati pozvani na sudjelovanje na intervjuu dužni su donijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu Komisiji za zaštitu tržišnog natjecanja - inače ih neće moći pristupiti.

Prijave se mogu dostavljati osobno, putem pošte na adresu: Agencija za državnu upravu, ulica Vladike Platona bb (iza zgrade Osnovnog suda), ili elektronskom prijavom putem web stranice Agencije s naznakom točnog radnog mjesta za koje se podnosi prijava. Kandidat koji podnosi prijavu putem web stranice obavezan je dostaviti dokaze o isunjavanju općih i posebnih uvjeta u roku od 7 (sedam) dana od dana dostave prijave.
Nepravovremene, nedopuštene, nerazumljive ili nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opće i posebne uvjete iz javnog natječaja, na prijedlog Konkursne komisije, Agencija za državnu upravu odbacuje zaključkom.





VII

Izabrani kandidat nakon provedenog javnog natječaja, prije zasnivanja radnog odnosa, obvezan je u roku od sedam (7) dana od dana objave liste uspješnih kandidata na internet stranici Agencije za državnu upravu i na oglasnoj ploči Agencije za državnu upravu, dostavi originale ili ovjerene foto - kopije sljedećih dokumenata:



- diplome o završenom školskom obrazovanju;

- diplomu o završenoj srednjoj školi za radno mjesto označeno pod brojem 2.5 .;

- uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u republičkim organima uprave ili rješenja o oslobađanju od polaganja stručnog ispita za rad u republičkim organima uprave;

- potvrde ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stupnju točnosti;

- potvrde o državljanstvu Bosne i Hercegovine ili Republike Srpske;

- potvrde o općem zdravstvenom stanju.



Ukoliko izabrani kandidat ne dostavi originale ili ovjerene foto-kopije traženih dokumenata u propisanom roku ili ako, na temelju dostavljenih dokaza Povjerenstvo utvrdi da kandidat ne ispunjava opće i posebne uvjete, pozvat će sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata dostaviti navedene dokumente.





VIII

Javni natječaj će se objaviti u dnevnom listu ,, Nezavisne novine "i na internet stranici Agencije za državnu upravu.



Javno natjecanje ostaje otvoreno 15 (petnaest) dana i od dana objavljivanja u dnevnom listu "Nezavisne novine".
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina