Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.11.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Vaspitač

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Prnjavor
Rok prijave:
22.11.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Vaspitač - do povratka radnice sa porodiljskog odsustva, na određeno vrijeme .....1 izvršilac,


OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Opšti uslovi konkursa:
Da je državljanin BiH-RS, da je stariji od 18 godina, da ima opštu zdravstevenu sposobnost, da se ne vodi krivični postupak i da nije pravosnažno osuđen za krivična djela koji ga čine nesposobnim za obavljanje poslova i zadataka predškolskog vaspitanja i obrazovanja, u skladu sa Zakonom.

Posebni uslovi konkursa:

Za radno mjesto pod 2)
VSS, najmanje prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i da su stekli visoko obrazovanje na studijskom programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja ili programu za obrazovanje vaspitača i položen stručni ispit.

Kandidati su dužni dostaviti:
Prijavu, izvod iz MKR, uvjerenje o državljanstvu, ovjerenu kopiju diplome, uvjerenje o nekažnjavanju, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka, ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa djecom (važi samo za kandidate koji budu primljeni u radni odnos), dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visoko školske ustanaove o prosjeku ocjena tokom studiranja, uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje RS o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, nakon sticanja odgovarajuće stučne spreme. Za radno mjesto pod 2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu i za radno mjesto pod 3) uvjerenje o radnom stažu.

Prijave se mogu dostaviti lično u prostorije JU ili putem pošte na adresu: JU Dječiji vrtić “Naša radost“, Karađorđeva broj 1, 78 430 Prnjavor, sa naznakom “Komisiji za izbor“. Nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati, a dostavljeni dokumenti se ne vraćaju. Kandidati koji budu ispunjavali uslove konkursa biće obavljen intervjuu dana, 28.11.2018.godine u prostorijama JU Dječiji vrtić “Naša radost“, sa početkom u 9:00 h za kandidate koji budu konkurisali za radno mjesto pod 1) i 2), a kandidati koji budu konkurisali pod radno mjesto pod 3) intervijuu biće obavljen u 10:00 h. Kandidati se neće posebno zvati na intervjuu, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama “Glas Srpske“.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet