Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 25.04.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Učitelj/ica razredne nastave

- dana
Poslodavac:
OŠ Novi Travnik
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Novi Travnik
Rok prijave:
25.04.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: Na temelju članka 57. Zakona o osnovnom školstvu u KSB, OŠ “Novi Travnik” objavljuje:

NATJEČAJ
za popunu upražnjenih radnih mjesta

Učitelj/ica razredne nastave, 1 izvršitelj/ica,
puna norma na neodređeno vrijeme,

Pored općih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa kandidati trebaju ispunjavati i posebne uvjete u pogledu stručne spreme propisane Zakonom o osnovnom školstvu KSB, Nastavnim planom i programom, te Pedagoškim mjerilima. Uz prijavu na natječaj kandidati će obvezno dostaviti kratki životopis, adresu i broj telefona, te sljedeća dokumenta:
Izvadak iz matične knjige rođenih,
Uvjerenje o državljanstvu,
Diplomu o završenoj školi, odnosno fakultetu.
Ukoliko posjeduje, kandidat dostavlja i sljedeću dodatnu dokumentaciju kojase boduje u skladu s Pravilnikom o bodovanju kandidata kod zasnivanja radnog odnosa nastavnika, stručnih suradnika i ostalih zaposlenika u Osnovnoj školi “Novi Travnik” iz Novog Travnika.
Potvrdu o prosjeku ocjena ostvarenih na fakultetu tijekom studija, uvjerenje o položenom stručnom ispitu, dokaz o socijalnim prilikama (ako kandidat živi u obitelji u kojoj nije nitko uposlen ili nema stalni izvor prihoda), potvrdu bivših poslodavaca o dužini radnog staža u obrazovanju nakon diplomiranja, potvrdu od zavoda o dužini čekanja na posao nakon stjecanja stručne spreme tražene natječajem, potvrdu o eventualno proglašenom tehnološkom višku, potvrdu o nepotpunoj normi u statusu osobe sa stalnim radnim odnosom u školama KSB, potvrdu da ostvaruju prava iz Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji. Svi dokumenti predaju se kao izvornici ili ovjerene preslike (ne starije od 6 mjeseci). Intervju sa svim prijavljenim kandidatima obavit će se u terminu o kojem će kandidati biti obaviješteni naknadno.

Kandidat koji bude izabran po natječaju dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti. Plaća u skladu s Kolektivnim ugovorom za djelatnost osnovnog školstva u KSB. Nepotpune i nepravodobne prijave neće biti razmatrane. Dokumentacija dostavljena na natječaj kandidatima se ne vraća. Može se preuzeti u školi nakon okončanja natječajne procedure. Natječaj ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja. Prijave dostaviti isključivo poštom na adresu Škole, s naznakom “prijava na natječaj”.
Predsjednik Školskog odbora: Josip Budimir
Vrsta posla:stalni radni odnos
Regija:Srednjobosanski kanton regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare