Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 31.03.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Učitelj engleskog jezika

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
31.03.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju čl. 85. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju („NN HNŽ“ broj: 5/00, 4/04, 5/04 i 6/08), čl. 111. Statuta Osnovne škole Ilije Jakovljevića Mostar, čl. 6. Pravilnika o radu i stegovnoj odgovornosti radnika Osnovne škole Ilije Jakovljevića Mostar, Odluke Školskog odbora broj: 05-02-180/17 od 22.03.2017. godine, postupajući po Rješenju Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, br. 05-02-36-560/17 od 13.03.2017.godine, Osnovna škola Ilije Jakovljevića Mostar, raspisuje



N A T J E Č A J
za sljedeća radna mjesta




Na određeno vrijeme do 15.07.2017. godine

učitelj razredne nastave - 2 izvršitelja
učitelj hrvatskog jezika - 1 izvršitelj, 9 sati tjedno
učitelj engleskog jezika – 1 izvršitelj, 13 sati tjedno
učitelj njemačkog jezika – 1 izvršitelj, 18 sati tjedno
učitelj glazbene kulture – 1 izvršitelj, 10 sati tjedno
učitelj pravoslavnog vjeronauka – 1 izvršitelj, 4 sata tjedno
učitelj razredne nastave – 1 izvršitelj, do povratka djelatnice s porodiljskog bolovanja, a najkasnije do 15.07.2017. godine


Uvjeti natječaja:

Kandidati pod rednim brojem 1. i 7. pored općih uvjeta utvrđenih Zakonom trebaju imati najmanje odgovarajući srednju ili višu stručnu spremu, a kandidati od rednog broja br. 2. - 6. pored općih uvjeta trebaju imati višu ili visoku stručnu spremu odgovarajućeg smjera, dok je za učitelja vjeronauka potrebna isprava o ovlasti za poučavanje vjeronauka izdanu od mjerodavne vjerske zajednice.

Uz prijavu na natječaj potrebno je dostaviti: kratak životopis, diplomu o završenoj školi (ukoliko je izdana u stranoj državi nostrifikaciju diplome), rodni list, uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci), uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka (ne starije od 3 mjeseca) i original liječničko uvjerenje dostaviti po izvršenom prijemu, a prije zaključivanja ugovora o radu.

Kandidati pored već navedenih uvjeta trebaju ispunjavati i dodatne kriterije, te trebaju dostaviti: uvjerenje o položenom stručnom ispitu, certifikate o stručnom usavršavanju verificirane od Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNK/Ž i Zavoda za školstvo Mostar. Certifikati koji se vrednuju su: Civitas, Metodologija usmjerena na dijete, Upravljanje razrednom, Inkluzija u obrazovanju, Nasilje i prevencija nasilja, Komunikacija u školi, Partnerstvo s obitelji, Obuka na računaru.

Za kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja, Povjerenstvo će provesti intervju koji će se održati u četvrtak 06.04.2017. godine u 11:15 sati u prostorijama škole.

Neovjerena, nepotpuna i neblagovremena dokumentacija neće se razmatrati.

Dokumentaciju dostaviti osobno ili na adresu :



Osnovna škola Ilije Jakovljevića
Ante Starčevića bb
88 000 M o s t a r
sa naznakom „ za Natječajno povjerenstvo – ne otvarati “


Natječaj ostaje otvoren 8 dana od dana oglašavanja.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet