Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 05.02.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tesar/zidar(m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Istra
Rok prijave:
05.02.2022.

O poslu

Opis radnog mjesta:
VLADIMIR GORTAN d.d. je prisutan od 1947. godine na tržištu Istarske županije u izvođenju svih vrsta i opsega radova koji se tiču visokogradnje i niskogradnje primjenjujući pri tome najsuvremenija dostignuća svjetske graditeljske tehnologije.

Osim građevinske djelatnosti Tvrtka se bavi proizvodnjom betona u svojem pogonu u Podbermu, oblikovanjem armaturnog željeza u svojem pogonu armiračnice te crnom bravarijom izrađujući sve moguće konstrukcije od čelika.

Tvrtka zapošljava oko 80 stalno zaposlenih radnika svih struka, uz koje ima dugoročnu dobru suradnju sa renomiranim izvođačima radova koje tvrtka ne izvodi sama što nam daje dodatnu snagu da rješimo bilo koji Vaš i najzahtjevniji građevinski zahvat.

Za svo vrijeme svoga postojanja posluje s pozitivnim poslovnim rezultatom što Vam daje dodatnu sigurnost da Vaš objekt povjerite baš nama.


Naziv radnog mjesta tesar/zidar


Radovi u građevinarstvu


Satnica uredna, smještaj osiguran.

Firma je iz Istre i radi se samo po Istri, prijava osigurana, osiguran prijevoz sa i na posao, grupni smještaj. Firma postoji 75 godina te sigurnost je zagarantirana, mogućnost napredovanja.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail:

[email protected] ili putem opcije "BRZA PRIJAVA"

Kontakt telelfon:

00385916242372
Regija:
Država:
Hrvatska

O zaposleniku