Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 29.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Tehnički asistent - daktilograf

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bijeljina
Rok prijave:
29.10.2020.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Okružno javno tužilaštvo Bijeljina

Na osnovu člana 8. stav 2. Zakona o javnim tužilaštvima Republike Srpske (’‘Službeni glasnik RS’’ broj 69/16) i člana 8. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i poslovanju javnih tužilaštava Republike Srpske („Službeni glasnik RS“ br. 47/19) , glavni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, objavljuje

O G L A S
za popunu radnog mjesta

1.TEHNIČKI ASISTENT -DAKTILOGRAF -1 izvršilac na neodređeno vrijeme

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
OPŠTI USLOVI:
-da je državljanin BiH, da je punoljetan, da ima opštu zdravstvenu sposobnost, da se protiv njega ne vodi krivični postupak, da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu.

POSEBNI USLOVI:
-SSS – društvenog smjera ili daktilograf I-a ili I-b klase
-6 mjeseci radnog iskustva na daktilografskim poslovima, poznavanje rada na računaru,
Uz prijavu na oglas kandidat je dužan dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova – original ili ovjerenu fotokopiju: svjedočanstvo, uvjerenje o radnom iskustvu, radnička knjižica, uvjerenje o poznavanju rada na računaru, uvjerenje da se ne vodi krivični postupak koje nije starije od šest (6) mjeseci, uvjerenje o nekažnjavanju koje nije starije od šest (6) mjeseci, uvjerenje o državljanstvu BiH koje nije starije od šest (6) mjeseci, dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (ljekarsko uvjerenje) dostaviće izabrani kandidat po završetku izborne procedure.
Sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju navedene uslove obaviće se intervju i testiranje.
Oglas je objavljen u dnevnom listu ‘’Glas Srpske“, na oglasnoj tabli Zavoda za zapošljavanje u Bijeljini i na WEB stranici Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova mogu se dostaviti lično ili poštom na adresu: Okružno javno tužilaštvo Bijeljina, Ul. Vuka Karadžića broj 3.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

O zaposleniku