Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.05.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Sudski vježbenik volonter

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
27.05.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju čl. 46. stav 1. Zakona o sudovima u F BiH (Službene Novine F BiH broj: 38/05, 22/06, 63/10, 72/10, 7/13 i 52/14), čl. 46. stav. 1. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Općinskog suda u Mostaru broj: 058-0-Su-1459/12 od 29.08.2012. godine i čl. 4. Pravilnika o uvjetima i načinu prijema sudskog vježbenika i sudskog vježbenika-volontera u Općinskom sudu u Mostaru broj: 058-0-Su-497/17 od 17.03.2017. godine, Predsjednik suda objavljuje



J A V N I N A T J E Č A J
za prijem sudskih vježbenika – volontera u Općinski sud u Mostaru




Sudski vježbenik - volonter ………… 6 izvršitelja


Opis poslova: poslovi i zadaci s ciljem osposobljavanja za samostalan rad u okviru svoje struke, bez zasnivanja radnog odnosa (volonterski rad) u trajanju od dvije godine.

Vrsta posla:
stručno osposobljavanje, volontiranje

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti: Pored općih uvjeta iz čl. 25. stav. 1. Zakona o državnoj služni F BiH ( Službene novine F BiH broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05, 08/06 i 4/12), kandidati treba da ispunjavaju i posebne uvjete i to:

VSS, diplomirani pravnik VII stupnja ili prvog ciklusa (koji se vrednuje sa najmanje 240 ECTS bodova), drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja pravne struke

Izbor i prijem vježbenika-volontera izvršit će se na temelju jedinstvenih kriterija utvrđenih u Pravilniku o uvjetima i načinu prijme sudskog vježbenika i sudskog vježbenika-volontera u Općinskom sudu u Mostaru.

Kandidati su dužni uz prijavu, koja sadrži kraći životopis, adresu i kontakt telefon, dostaviti i odgovarajuću dokumentaciju u originalu ili ovjerenom presliku:

Diplomu o završenom traženom visokom obrazovanju ili uvjerenje o diplomiranju koje je izdala visokoškolska ustanova, ne starije od jedne godine (nostrificirana diploma ukoliko diploma nije stečena u BiH ili je diploma stečen u nekoj od država nastalih raspadom SFRJ nakon 06.04.1992. godine).
Uvjerenje fakulteta/visokoškolske ustanove o ostvarenom prosjeku ocjena tijekom studiranja
Uvjerenje Službe za zapošljavanje o duži trajanja neuposlenosti nakon stjecanja diplome visokog obrazovanja VII stupnja, odnosno obrazovanja prvog, drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, ukoliko se kandidat nalazi na evidenciji Službe za zapošljavanje
Rješenje nadležnog instituta/ustanove/organa o utvrđenom stupnju invalidnosti kandidata (ukoliko je kod kandidata utvrđen stupanj invalidnosti od 60% i više)
Uvjerenje/potvrda ukoliko su kandidati već negdje volontirali odnosno obavljali vježbenički staž sa naznakom dužine trajanja obavljanja volonterskog/vježbeničkog staža
Uvjerenje da je državljanin BiH, ne starije od 6 mjeseci
Uvjerenje da se protiv njega ne vodi kazneni postupak od nadležnog suda, ne starije od tri mjeseca
Izjava da nije obuhvaćen odredbama čl. IX stav. I Ustava BiH – ovjerena kod nadležne općinske/gradske službe


Ovaj natječaj ostaje otvoren 15 dana nakon dana objavljivanja jednom dnevnom listu koji izlazi na teritoriji BiH i oglasnoj ploči Općinskog suda u Mostaru.

Prijave na javni natječaj sa dokazima o ispunjavanju uvjeta, kandidati mogu dostaviti putem prijemnog ureda pisarne Suda ili putem pošte na adresu:



Općinski sud u Mostaru
Ulica Maršala Tita 94
88 104 M o s t a r
sa naznakom
„za javni natječaj za prijem sudskih vježbenika-volontera“


Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Dokumenti se vraćaju samo na osobni zahtjev i uz osobno preuzimanje.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet