Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 27.04.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni suradnik za poslove katastra

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Livno
Rok prijave:
27.04.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na osnovu člana 33. i 105. Zakona o državnim službenicima i namještenicima u tijelima državne službe u Hercegbosanskoj županiji („Narodne novine Hercegbosanske županije", broj 1/14 i 5/16) a u vezi s članom 74a. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH", br. 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05, 8/06, 4/12), Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, na zahtjev Općine Livno, objavljuje

JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta državnog službenika u Općini Livno


Stručni suradnik za poslove katastra - 1 ( jedan) izvršitelj


Opis poslova: rješavaju jednostavnije upravne stvari u prvostupanjskom postupku; provodi promjene kroz sve dijelove katastarskog operata; otpis, prijepis i obračun katastarskog prihoda radi oporezivanja; održavanje dotrajalog katastarskog operata; izdaje izvode i prijepise posjedovnih listova; izdaje uvjerenja, zavodi prijave u popise promjena i popise terenskih prijava; provodi promjene kroz posjedovne listove, popise parcela i raspored po kulturama i klasama, protokol katastra; rad na šalteru; obavlja i druge poslove koje mu povjeri nadređeni. Stručni suradnik za svoj rad neposredno odgovara pomoćniku općinskog načelnika Službe za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uvjeti: pored općih uvjeta utvrđenih člankom 35. Zakona o državnim službenicima i namještenicima u tijelima državne službe u Hercegbosanskoj županiji, kandidati trebaju ispunjavati i slijedeće posebne uvjete, utvrđene Pravilnikom o unutarnjem ustroju Jedinstvenog općinskog tijela uprave Općine Livno, br. 02-05-3037/15 od 13.11.2015., i pravilnicima o izmjeni i dopuni pravilnika o unutarnjem ustroju Općine Livno br. 02-05-2178/16 od 11.07.2016. i br. 02-05-2863/16 od 02.09.2016., i to: -VSS (VII stupanj) pravni fakultet ili diploma visokog obrazovanja I, II ili III Ciklusa Bolonjskog sustava školovanja (najmanje 180 ECTS), pravnog ili upravnog smjera

- najmanje 1 ( jedna) godina radnog iskustva u struci nakon završene VSS

- poznavanje rada na računalu



Prijavljivanje na javni natječaj:

Kandidati su dužni dostaviti slijedeću dokumentaciju (original ili ovjerene kopije):

1. diplomu o završenom visokom obrazovanju (nostrificirana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj od država nastaloj raspadom SFRJ nakon 06.04.1992. godine)

2. potvrdu / uvjerenje o radnom iskustvu u struci nakon sticanja VSS. Primjer uvjerenja može se naći na web stranici Agencije http://www.adsfbih.gov.ba/indeks.php?lang =ba&sel=546.

3. dokaz o poznavanju rada na računaru

4. popunjen prijavni obrazac Agencije za državnu službu FBiH (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Kanton 10 i Unsko-sanski kanton u Livnu, Ul. Gabrijela Jurkića bb, ili na web stranici Agencije www.adsfbih.gov.ba.

Kandidati koji dostave dokaz o položenom stručnom upravnom ispitu (javnom ispitu ili ispitu općeg znanja) pred nadležnim organom u Bosni i Hercegovini ili položenom pravosudnom ispitu izuzimaju se od polaganja ispita općeg znanja.

O datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati će biti obavješteni putem web stranice Agencije za državnu službu Federacije BiH, www.adsfbih.gov.ba. Imena kandidata se ne objavljuju.

Ako kandidat ne pristupi polaganju ispita općeg znanja i/ili polaganju stručnog ispita, smatra se da je odustao od učešća u natječajnoj proceduri, o čemu neće biti pismeno obavješten.

Izabrani kandidat je dužan u roku od 8 dana od dana prijema obavještenja o rezultatima javnog natječaja, dostaviti Agenciji sve dokaze o ispunjavanju općih uvjeta javnog natječaja.

Prijavu na natječaj, odnosno sve tražene dokumente, treba dostaviti u roku od 8 dana od objave javnog natječaja na web stranici Agencije, putem pošte, preporučeno na adresu:


AGENCIJA ZA DRŽAVNU SLUŽBU FEDERACIJE BiH
ODJELJENJE AGENCIJE ZA KANTON 10 i UNSKO-SANSKI KANTON
Ulica Gabrijela Jurkića bb
80 101 Livno
sa naznakom
«Javni natječaj za popunu radnog mjesta državnog službenika u Općini Livno »


Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Krajnji rok podnošenja dokumentacije 27.04.2017. godine.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Poznavanje rada na računaru:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina