Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 30.11.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni suradnik za javne nabavke u sektoru potpore

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Široki Brijeg
Rok prijave:
30.11.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 27. a u svezi s člankom 84. Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 16/08, 7/09, 8/12 i 8/13), Povjerenstvo za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke, u ime Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke objavljuje



JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta državnih službenika
u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke


STRUČNI SURADNIK ZA JAVNE NABAVE U SEKTORU POTPORE- 1 (jedan) izvršitelj




Radno mjesto se popunjava na određeno vrijeme do povratka djelatnice s porodiljskog dopusta

Opis poslova:

Izrađuje godišnji plan javnih nabavki, sudjeluje u izradi prijedloga proračuna i rebalansa proračuna u svezi s izradom plana javnih nabava, priprema i provodi procedure javnih nabava roba, usluga i radova, sukladno Zakonu o javnim nabavama i pod zakonskim propisima. Vrši istraživanje tržišta, pomaže povjerenstvu za nabave pri korespodenciji s ponuđačima, dostavlja tendersku dokumentaciju na način propisan za konkretni postupak javne nabave, priprema i daje pojašnjenje tenderske dokumentacije, priprema odgovore po pravnim lijekovima, nakon što povjerenstvo za javne nabave dostavi svoje izjašnjenje, objavljuje sve informacije o javnim nabavama na portalu Agencije za javne nabave, sudjeluje u izradi ugovora za nabavu i praćenju realizacije zaključenih ugovora sukladno Zakonu o javnim nabavama, vodi knjigu narudžbenica, vrši kontakt s Agencijom za javne nabave i Uredom za razmatranje žalbi, rješava zahtjeve iz osnova materijalnim prava djelatnika i dostavlja odgovore na tužbe, izrađuje rješenja i pojedinačne akte o materijalno tehničkim sredstvima koja zadužuju djelatnici, donošenje rješenja o povratu novčanih sredstava koje su stranke uplatile u većem iznosu ili bez pravnog osnova, sačinjava mjesečno izvješće o svom radu i daje prijedloge za izradu plana rada Odsjeka, radi i druge poslove po nalogu šefa i obvezan je da se stručno osposobljava za sve poslove iz djelokruga rada Odsjeka u okviru svoje stručne spreme, za svoj rad neposredno odgovara šefu Odsjeka.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
UVJETI:

Pored općih uvjeta predviđenih člankom 28. Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj kandidat treba ispunjavati i slijedeće posebne uvjete utvrđene Pravilnikom o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova i to:

VSS, diploma visokog obrazovanja najmanje VII stupnja stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog, drugog ili trećeg ciklusa obrazovanja po Bolonjskom sustavu studiranja pravne ili ekonomske struke.
jedna godina radnog staža nakon stjecanja VSS ili najmanje 5 godina radnog iskustva u tijelima državne službe nakon položenog ispita za namještenike u tijelima državne službe,
poznavanje rada na računaru i
položen ispit za državnog službenika.


POTREBNI DOKUMENTI ( originali ili ovjerene kopije)

Sveučilišna diploma ( nostrificirana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj od država nastaloj raspadom SFRJ, a nakon 06. 4. 1992. godine),
Potvrda /uvjerenje o radnom stažu u struci nakon stjecanja VSS,
Potvrda/ uvjerenje o položenom ispitu za državnog službenika,
Uvjerenje/Certifikat o poznavanju rada na računaru i
Uredno popunjen Prijavni obrazac Povjerenstva za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke (može se preuzeti u prostorijama Povjerenstva za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, ul. Stjepana Radića 37b ili na službenoj stranici Vlade Županije Zapadnohercegovačke (www.vladazzh.com).
Kandidat koji obavlja poslove namještenika u tijelima državne službe i koji je stekao VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog, drugog ili trećeg ciklusa obrazovanja po Bolonjskom sustavu studiranja dužan je dostaviti i:
Dokaz da je uposlen u tijelu državne službe kao namještenik,
Dokaz o 5 godina radnog iskustva u tijelima državne službe nakon položenog stručnog ispita za namještenika,
Dokaz o položenom stručnom ispitu za namještenika.


NAPOMENA:

Kandidati koji dostave dokaz o položenom stručnom upravnom ispitu, pravosudnom ispitu, magistri i doktori pravnih znanosti izuzeti su od polaganja ispita općeg znanja iz članka 32. stavka 2. točke a) Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj:16/08, 7/09, 8/12 i 8/13).

O datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati, koji ispunjavaju uvijete natječaja biti će obaviješteni pismeno ili elektronskom poštom.

Ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje općih uvjeta natječaja predviđenih člankom 28. Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj izabrani kandidati će biti dužni dostaviti Povjerenstvu u roku od 8 dana od prijama obavještenja o rezultatima natječaja.

Sve tražene dokumente treba dostaviti u roku od 15 dana od dana objave javnog natječaja u dnevnim listovima (računajući od posljednje objave) putem pošte preporučeno na adresu:



Povjerenstvo za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke
Stjepana Radića 37b
88220 Široki Brijeg
s naznakom za:
„Javni natječaj za popunu radnog mjesta državnog službenika
u Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke“
NE OTVARATI


Natječaj je objavljen i na službenoj stranici Vlade (www.vladazzh.com).

Ako kandidat ne pristupi polaganju ispita općeg znanja i/ili stručnog ispita smatrat će se da je odustao od sudjelovanja u natječajnoj proceduri o čemu neće biti pismeno obaviješten.

Nepotpune, neuredne, nepravodobne prijave i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uvjete iz ovog natječaja, kao i dostavljene preslike tražene dokumentacije koje nisu ovjerene, neće se uzeti u razmatranje.
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Poznavanje rada na računaru:
dobro