Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 31.01.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Stručni suradnik za informatiku - Služba za opću upravu, civilnu zaštitu i braniteljsko - invalidsku zaštitu

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Stolac
Rok prijave:
31.01.2015.


Na osnovu čl. 24. i 74a. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH", broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05, 8/06 i 4/12), a u vezi sa čl. 1. Uredbe o primjeni Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH u Hercegovačko-neretvanskom kantonu ("Službene novine HNK-a", broj: 1/12 i 1/14), Agencija za državnu službu Federacije BiH, na zahtjev Općine Stolac, objavljuje

JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta državnog službenika u
Općini Stolac
2 / 428



- Stručni suradnik za informatiku - Služba za opću upravu, civilnu zaštitu i braniteljsko - invalidsku zaštitu - 1 (jedan) izvršilac

Opis poslova: organizira, planira i razvija informacijski sustav, predlaže pravce daljeg razvoja informacijskog sustava, prati razvoj informatičke opreme i predlaže primjenu iste; prati rad uređaja u sustavu i blagovremeno otklanja zastoje; definira korisnike na sustavu i vrši administriranje korisnika; sudjeluje u izboru, nabavci, instalaciji aplikacija informacijskog sustava; vodi odgovarajuće evidencije i prati rad informacijskog sustava općine; učestvuje u planiranju programske podrške i programskih paketa; u suradnji sa programerima vrši neophodne intervencije na aplikacijama; uvodi novoodabrane aplikacije u općinski informacijski sustav; vrši instruktivne poslove u vezi sa uvođenjem novih informatičkih tehnologija i programskih paketa; sudjeluje u informatičkom osposobljavanju i usavršavanju službenika, instalira i održava instalaciju računarske opreme, LAN mreže; brine se o zaštiti informacijskog sustava; vodi računa o unapređenju informacijskog sustava u pogledu hardware i software; elektronski obrađuje i postavlja informacije na službenu web stranicu općine; izvršava i druge poslove koje odredi Pomoćnik općinskog načelnika i Općinski načelnik.

Uvjeti: Pored općih uvjeta predviđenih čl. 25. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH, kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uslove, utvrđene Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji Službi za upravu Općine Stolac, i to:

- VSS - VII stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje prvog ciklusa
Bolonjskog sustava obrazovanja - fakultet za informatiku
- najmanje 1 (jedna) godina radnog iskustva u struci, nakon sticanja VSS

Prijavljivanje na natječaj:
a) Kandidati koji su evidentirani u Registru državnih službenika Federacije BiH koji vodi Agencija za državnu službu Federacije BiH (postojeći državni službenici) prijavljuju se na natječaj dostavljanjem uredno popunjenog prijavnog obrasca Agencije (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton ili na web stranici Agencije za državnu službu FBiH www.adsfbih.gov.ba).
b) Ostali kandidati dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju (original ili ovjerene kopije):

1. fakultetska diploma (nostrifikovana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BIH ili je diploma stečena u nekoj drugoj državi nastaloj raspadom SFRJ nakon 06.04.1992. godine)

2. potvrda/uvjerenje o radnom stažu/iskustvu u struci nakon sticanja VSS

3. kandidati koji obavljaju poslove namještenika u organu državne službe i koji su stekli VSS - VII stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje prvog ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, dužni su dostaviti i :
- dokaz da su zaposleni u organu državne službe kao namještenici i dokaz o pet godina radnog iskustva u organima državne službe nakon položenog stručnog ispita za namještenika
- dokaz o položenom stručnom ispitu za namještenika

4. popunjen prijavni obrazac Agencije za državnu službu Federacije BiH (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton, u Mostaru, A. Buća bb, ili na web stranici Agencije
www.adsfbih.gov.ba)

Kandidati koji dostave dokaz o položenom stručnom upravnom ispitu, javnom ispitu za državne službenike u institucijama Bosne i Hercegovine ili pravosudnom ispitu, izuzimaju se od polaganja ispita općeg znanja.

Napomena: U slučaju da Agencija ne raspolaže podacima koji se odnose na pojedine uvjete natječaja, kandidati koji imaju status državnog službenika će biti dužni potrebne dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja dostaviti Agenciji u roku od 5 dana od dana prijema obavijesti Agencije kojom se traži dostavljanje dokaza.

O datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati će biti obavješteni putem web stranice Agencije za državnu službu Federacije BiH www.adsfbih.gov.ba. Imena kandidata se ne objavljuju.

Ako kandidat ne pristupi polaganju ispita općeg znanja i/ili stručnog ispita, smatrat će se da je odustao od učešća u natječajnoj proceduri, o čemu neće biti pismeno obavješten.

Izabrani kandidat je dužan u roku od 8 dana od dana prijema obavještenja o rezultatima natječaja, dostaviti Agenciji sve dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja.

Prijavu na natječaj, odnosno sve tražene dokumente treba dostaviti u roku od 15 dana od dana objave javnog natječaja u Službenim novinama Federacije BiH, putem pošte, preporučeno na adresu:



Agencija za državnu službu FBiH
Odjeljenje Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton
Adema Buća bb, 88000 Mostar
sa naznakom:
„Javni natječaj za popunu radnog mjesta državnog službenika u
Općini Stolac"
Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave, neće se uzeti u razmatranje.



DIREKTOR

mr. sc. Sead Maslo