Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 19.07.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Stručni saradnik za terenske uviđaje i iskolčenje objekata-geometar

- dana
Poslodavac:
Gradska uprava Grada Bijeljina
Kategorija:
Arhitektura, Državna služba i uprava, Građevinarstvo i geodezija
Mjesto rada:
Bijeljina
Rok prijave:
19.07.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta: U Gradsku upravu Grada Bijeljina prima se u radni odnos, u statusu službenika, na neodređeno vrijeme, na radno mjesto:

Odjeljenje za prostorno uređenje:
3. stručni saradnik za terenske uviđaje i iskolčenje objekata-geometar...........1 izvršilac


II – Opis poslova:
Za radno mjesto označeno pod brojem 3.
Opis poslova: radi poslove terenskih uviđaja radi snimanja postojećeg stanja i lokacija na kojima se planira izgradnja ili legalizacija postojećih objekata, priprema zapisnike o izvršenom uviđaju u skladu sa zakonom, vrši indetifikaciju parcela na katastarskim planovima, prikuplja podatke na terenu o izgrađenosti objekata komunalne infrastrukture (PTT, elektro, voda, kanalizacija i drugo), po potrebi priprema izvode iz prostorno-planskih dokumenata, prikuplja potrebne podatke i obavlja geodetska snimanja za potrebe izrade ili izmjene prostorno-planske dokumentacije, po potrebi izvršava geodetske radnje u postupku sprovođenja programa uređenja građevinskog zemljišta, vrši iskolčenje građevinskih objekata, vrši provjeru usklađenosti temelja i iskopa sa zapisnikom o izvršenom iskolčenju, vodi evidenciju o primljenim zahtjevima i broju riješenih i neriješenih predmeta iz svoje nadležnosti, obavlja i druge poslove po nalogu šefa Odsjeka i načelnika Odjeljenja.
Odgovornost: odgovoran je za pravilnu primjenu propisa, metoda rada, postupaka ili stručnih tehnika, odgovara za izvršene uviđaje, iskolčenja građevina, provjeru usklađenosti zapisnika o iskolčenju sa iskopom temelja i za izdate zapisnike o istim, odgovara da izdati zapisnici budu urađeni u skladu sa zakonom, podzakonskim aktima i u propisanim rokovima, odgovara za pravilnu upotrebu povjerenih sredstava rada, pravilnu primjenu metoda rada i tehnika rada, za svoj rad odgovara šefu Odsjeka i načelniku Odjeljenja.
Kategorija: sedma kategorija
Zvanje: stručni saradnik trećeg zvanja
Vrsta posla:stalni radni odnos
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:III - Opšti uslovi za zasnivanje radnog odnosa:

1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,
2. da je stariji od 18 godina,
3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u gradskoj upravi jedinice lokalne samouprave,
5. da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja Konkursa,
6. da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom - član IX stav 1. Ustava BiH,
7. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika, odnosno namještenika u gradskoj upravi, u skladu sa članovima od 43. do 47. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj 97/16).

IV – Posebni uslovi:
Za radno mjesto označeno pod brojem 3.
srednja tehnička škola, arhitektonskog, građevinskog ili geodetskog smjera obrazovanja, IV stepen, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja, položen stručni ispit za rad u gradskoj upravi, poznavanje rada na računaru, položen vozački ispit „B“ kategorije.
Minimalna stručna sprema:Srednja škola
Vozačka dozvola:B
Poznavanje rada na računaru:dobro
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare