Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 26.11.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Spremačica

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Čapljina
Rok prijave:
26.11.2020.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na temelju članka 85. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju ("Narodne novine HNŽ" broj: 5/00, 4/04, 5/04, 1/14, 7/16), članka 8. Kolektivnog ugovora za djelatnost osnovnog odgoja i obrazovanja u HNŽ ("Narodne novine HNŽ", broj: 8/18, 7/19), članka 55. Statuta škole i članka 4. Pravilnika o radu Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići, Suglasnosti Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, broj: 05-02-30-1407/20 od 20.8.2020.godine te Odluke Školskog odbora broj: 690/20 od 5.11.2020. godine, Školski odbor Osnovne škole „Lipanjske zore“ Višići ponovno r a s p i s u j e



JAVNI NATJEČAJ
za popunu sljedećih radnih mjesta na određeno vrijeme do 15.07.2021.godine


Učitelj njemačkog jezika - 1 izvršitelj (4 sata nastave tjedno)
Spremačica - CŠ Višići - 1 izvršitelj (puno radno vrijeme)


Uvjeti: Pored općih uvjeta predviđenih Zakonom o radu ("Službene novine FBiH", broj:26/16 i 89/18) i člankom 82. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete, utvrđene Zakonom o osnovnom odgoju i obrazovanju HNŽ, Pravilnikom o radu škole i Pravilnikom o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji poslova i radnih zadaća škole, i to:

za radno mjesto učitelja njemačkog jezika pod rednim brojem 1. završena odgovarajuća VSS ili VŠS
za radno mjesto spremačice pod rednim brojem 2. završena najmanje osnovna škola i najmanje tri mjeseca radnog iskustva


Dokumentacija: Kandidati su dužni dostaviti sljedeće dokumente:

prijavu na natječaj s točno naznačenim radnim mjestom na koje se kandidat prijavljuje
kratki životopis
izvod iz matične knjige rođenih (original ili fotokopija)
uvjerenje o državljanstvu ne starije od šest mjeseci (original ili ovjerena fotokopija)
dokaz o stručnoj spremi (original ili ovjerena fotokopija)
uvjerenje o položenom stručnom ispitu ukoliko kandidat ima položen stručni ispit, odnosi se za radno mjesto učitelja pod rednim brojem 1. (original ili ovjerena fotokopija)
potvrda o radnom iskustvu, odnosi se samo na radno mjesto spremačice pod rednim br. 2. (original ili ovjerena fotokopija)


Postupak izbora kandidata reguliran je člankom 6. Pravilnika o radu škole. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje, a natječajna dokumentacija ne vraća se kandidatima. Rangiranje kandidata koji ispunjavaju opće i posebne uvjete natječaja vrši se bodovanjem stručne spreme i stručnog ispita te intervjua. Kandidat koji se ne odazove na intervju ne ulazi u daljnju proceduru izbora.

O održavanju Intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni telefonskim putem.

Sukladno odredbama članka 18. Zakona o dopunskim pravima branitelja i njihovih obitelji (Narodne novine HNŽ-a, broj: 6/18) prioritet u zapošljavanju pod jednakim uvjetima imaju branitelji i članovi njihovih obitelji, za što trebaju dostaviti dokaz o statusu branitelja i članova njihove uže obitelji (original ili ovjerena fotokopija).

Izabrani kandidati bit će dužni dostaviti uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od šest mjeseci (original ili ovjerena fotokopija) i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova ne starije od šest mjeseci (original ili ovjerena fotokopija).

Prijavu na natječaj, odnosno sve tražene dokumente, treba dostaviti u roku od 8 dana od dana objave, isključivo putem pošte, preporučeno na adresu:



Osnovna škola „Lipanjske zore“
Višići bb
88307 Višići
s naznakom „za javni natječaj“

O zaposleniku