Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 07.12.2022. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Specijalista za nabavu (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrasnica / Sarajevo
Rok prijave:
07.12.2022.

Aptha Corp širi svoj tim u skladu sa širenjem poslovanja, te popunjavamo ključne pozicije.

Ukoliko ste spremni za promjenu radnog okruženja, volite dinamičnost u radu, orijentirani ste na tim, kao i na uspostavljanje dobre poslovne saradnje sa dobavljačima, znate dobro planirati i organizirati svoje zadatke, komunikativni ste i fleksibilni, odlično govorite engleski jezik, pozivamo Vas da se prijavite na otvorenu poziciju:

SPECIJALISTA ZA NABAVU

Mjesto rada: Hrasnica / Sarajevo

Aptha Corp. čine njene članice, tačnije 25 kompanija koje su podijeljene u diviziju proizvodnih i neproizvodnih, manjih uslužnih firmi. Sektor nabave pruža važnu podršku poslovanju naših proizvodnih firmi stoga želimo osnažiti tim sa novim članovima tima.

Vjerujemo da baš Vi svoje dosadašnje iskustvo, kompetencije, želju za učenjem i radom u velikoj korporaciji sa izraženom divezifikacijom biznisa, možete pretočiti i biti izvrstan član tima na zadacima koji podrazumijevaju zaprimanje i obradu zahtjeva za pokretanje postupka nabave, osiguranje nabave materijala u traženoj kvaliteti, rokovima i planiranim troškovima, rješavanje i nadzor reklamacija dobavljačima, direktno učestvovanje u procesu dogovaranja uslova saradnje sa dobavljačima, praćenje trendova na tržištu, analiziranje tržišnih kretanja i cijena, kreiranje za ostvarenje planiranih projekata, te pronalazak novih dobavljača.

Da biste bili izvrsni u obavljanju svojih zadataka smatramo da trebate, pored završenog društvenog fakulteta i iskustva od minimalno 3 godine, da imate izražene vještine pregovaranja i uspostavljanja dugoročnih poslovnih kontakata sa klijentima, odlično govorite engleski jezik (poželjno njemački jezik) i da ste fleksibilni.

Sigurni smo da motivirajuće za Vas može biti da se pridružite i radite u korporaciji koja je u ekspanzivnom rastu i razvoju sa velikom diverzifikacijom biznisa, da se možete usavršavati i raditi na daljem razvoju Vaših znanja i vještina. Vjerujemo da Vam možemo ponuditi rad u ugodnom radnom okruženju uz odgovarajući finansijski paket.

Tu smo da popijemo kafu i bolje se lično upoznamo! Javite nam se.


Ukoliko ste zainteresirani da se pridružite našem timu, Vaš CV možete uputiti putem opcije „BRZA PRIJAVA“. Kontaktirat ćemo kandidate koji uđu u uži izbor razmatranja.