Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 28.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Školski psiholog

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Doboj
Rok prijave:
28.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Školski psiholog – sa radnim iskustvom)

Na određeno radno vrijeme – do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu („Sl. Glasnik RS“ broj 01/2016), kandidat treba da ispunjava i posebne uslove propisane Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik RS“ broj: 74/08, 106/09, 104/11) i uslove Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Službeni glasnik“ RS br 102/2014 i 42/2016).

Uz potpisanu prijavy kandidati su dužni dostaviti:
1. Uvjerenje o državljanstvu,
2. Izvod iz matične knjige rođenih,
3. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, kandidat će naknadno dostaviti , ukoliko bude izabran, odnosno primljen u radni odnos,
4. Ovjerenu fotokopiju diplomu o stečenoj stručnoj spremi,
5. Uvjerenje visokoškolske ustanove ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja ,
6. Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom,
7. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom proces ,
8. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko - invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno - otadžbinskog rata RS , ako se radi o kandidatu porodice poginulog borca ,
9. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko - invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno - otadžbinskog rata RS , ako se radi o kandidatu iz kategorije borca ,
10. Uvjerenje opštinskog / gradskog organa uprave nadležnog za boračko - invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno - otadžbinskog rata RS , ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida .
11. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca . Uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina stvarnog radnog staža po vrstama posla . Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme.

Lice koje je pravosnažnom presudom osuđivano za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licima, ne mogu obavljati rad u školi, a dokaz o nekažnjavanju pribaviće primljeni kandidat prije zasnivanja radnog odnosa .

Svi dokumenti se dostavljaju kao ovjerene kopije na adresu Škole (putem pošte), Ul . Cara Dušana br. 18. Doboj i neće se vraćati kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave , kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa, neće se razmatrati .

U slučaju da se na konkurs ne jave lica sa iskustvom ili položenim odgovarajućim stručnim ispitom, razmatrat će se molbe i ostalih prijavljenih kanidata.

Intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom, obaviće se 30.03.2018. godine u 11,00 časova u prostoriji br. 10.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren 7 dana (od 21.03. do 28.03.2018. godine), a biće objavljen u Glasu Srpske.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet