Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 15.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Senior Android Developer

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Mostar
Rok prijave:
15.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Senior Android Developer

Prije svega, ljudi kažu da si genijalan u tome što radiš! Baš zato smo te i čekali sve ove godine. Planiramo kroz par dana slaviti 8. godišnjicu NSofta i htjeli bi da te svi naši djelatnici upoznaju baš tada. Pričali smo im već o tebi i najavili da dolaziš. Svi su oduševljeni, čak i Krišto.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
S nama ćeš se lako uklopiti jer nas ima svih profila i dimenzija – ne smeta nam ako si drugačiji. Dijelimo se na strane samo kada se radi o Pokemonima, na one koji love ili ne love. Ako se želiš pridružiti u lovu, dovoljno je baciti pogled po našem razvoju i vidjeti ekipu kako poput Janice Kostelić zaobilazi stolove u cik-cak manevrima s mobitelom ispred sebe – oni definitivno žele biti najbolji Pokemon treneri. Ako ste pak oni koji se čude kako netko može trošiti sate loveći virtualna čudovišta pomoću svoga mobitela, slobodno produžite do našeg kafića i recite čarobnu rečenicu: „Ah ti Pokemoni, u moje vrijeme mi smo lovili cure/momke“, i sigurno ćete pronaći novu ekipu koja će vas pozvati za svoj stol da popriča o velikim svjetskim problemima poput ovoga.

Kad upoznaš vesele djelatnike našeg SPARK Caffea, sigurno ćeš tu pronaći omiljeno mjesto za piće sa Skočom, odmor, cijeđenu naranču ili partiju PES-a na jednoj od konzola.

Čuli smo da si programirao za Android još od doba Eclipsea i da je tvoje znanje o Androidu vrhunsko. Priča se i da se odlično snalaziš u Gradleu, poznaješ Git, a fragmentaciju imaš u malom prstu. Tvoj UI naprosto može podnijeti sve širine i dužine?! Znamo da si probao sve libraryje, ali da su tvoje ipak malo bolje
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računaru:
napredno