Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 08.07.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Šef podružnice

Oglas je istekao

O poslu

Opis radnog mjesta:
Mikrokreditno društvo Eki zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom Eki kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta. Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a 20 godina predanog rada i preko 40 000 aktivnih klijenata potvrđuju da smo na pravom putu.

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu. Certificirani smo kroz SMART kampanju zbog ostvarenja pune transparentnosti u formiranju cijena, predstavljanju uvjeta i rokova za sve finansijske proizvode. EKI posjeduje i S.T.A.R. sertifikat za društvenu transparentnost i odgovornost.

Za Modriču tražimo

ŠEFA PODRUŽNICE

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koji pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakt sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći iskustvo koje nećete dobiti ni na jednom drugom poslu.

Vaše aktivnosti će uključivati, ali se ne i ograničavati na samostalno organizovanje rada tima, motivisanje i vođenje ljudi, ostvarenje ciljeva podružnice kroz transparentan rad uz pomoć organizacijskih, komunikacijskih i upravljačkih sposobnosti.

Minimalni uslovi za prijavu su:

Visoka stručna sprema (visoko obrazovanje prvog ciklusa Bolonjskog sistema studiranja – 180/240 ECTS bodova) – poželjno ekonomskog smjera.
Minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima menadžera u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.
Vozačka dozvola B kategorije.
Ne smiju postojati zakonske smetnje za obavljanje poslova definisanih ovim opisom posla.

Od izabranog kandidata očekujemo punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

Očekujemo Vaše prijave u formi motivacijskog pisma i biogafije s punim povjerenjem putem opcije "Brza prijava".
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računaru:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine