Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.03.2015. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Šef Odsjeka za strateško planiranje i lokalni ekonomski razvoj - Općinska služba za gospodarstvo

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Čitluk
Rok prijave:
22.03.2015.


Na osnovu čl. 24. i 74a. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH", broj: 29/03, 23/04, 39/04, 54/04, 67/05, 8/06 i 4/12), a u vezi sa čl. 1. Uredbe o primjeni Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH u Hercegovačko-neretvanskom kantonu ("Službene novine HNK-a", broj: 1/12 i 1/14), Agencija za državnu službu Federacije BiH, na zahtjev Općine Čitluk, objavljuje



JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta državnog službenika u
Općini Čitluk
2/437



- Šef Odsjeka za strateško planiranje i lokalni ekonomski razvoj - Općinska služba za gospodarstvo - 1 (jedan) izvršitelj

Opis poslova: rukovodi, planira, organizira, prati i usmjerava rad Odsjeka; organizira obavljanje svih poslova iz nadležnosti Odsjeka; obavlja najsloženije poslove iz nadležnosti Odsjeka; raspoređuje poslove na službenike i namještenike i daje bliže upute o načinu obavljanja tih poslova; osigurava blagovremeno, zakonito i pravilno obavljanje svih poslova iz nadležnosti Odsjeka; predlaže godišnji plan rada Odsjeka i odgovoran je za realizaciju plana rada; koordinira i sudjeluje u izradi, ažuriranju i prezentaciji Strategije ekonomskog razvitka Općine i ostalih strateških dokumenata za ekonomski razvoj Općine; rukovodi, prati i kontrolira realizaciju razvojnih projekata i kapitalnih investicija koje financira Općina, više razine vlasti, međunarodne organizacije ili bilo koji donator; predlaže uspostave poslovnih zona, te načine upravljanja poslovnih zona; obavlja stručne poslove vezane za promociju Općine Čitluk kao lokalitet povoljan za ulaganja, a sve u cilju privlačenja domaćih i inozemnih investicija; priprema i sudjeluje u pripremi tenderske dokumentacije za javne nabave roba, usluga i radova, a sve u cilju privlačenja domaćih i inozemnih investicija u Općini; redovito usmeno ili pismeno upoznaje rukovoditelja Službe - pomoćnika Općinskog načelnika o stanju obavljanja poslova iz svoje nadležnosti, problemima koji postoje u obavljanju tih poslova i predlaže mjere za njihovo rješavanje; podnosi pismeno (polugodišnje) izvješće rukovoditelju Službe - pomoćniku Općinskog načelnika o svom radu; obavlja i druge poslove iz nadležnosti radnog mjesta koje odredi rukovoditelj Službe - pomoćnik Općinskog načelnika i za svoj rad istom odgovara.

Uvjeti: Pored općih uvjeta predviđenih čl. 25. Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH, kandidati trebaju ispunjavati i sljedeće posebne uvjete, utvrđene Pravilnikom o unutarnjem ustrojstvu Jedinstvenog općinskog tijela uprave i stručnih službi općine Čitluk, i to:
- VSS/VII stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje prvog ciklusa koji se vrednuje s 240 ECTS bodova ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja - ekonomske ili pravne struke
- najmanje 4 (četiri) godine radnog staža u struci nakon završene VSS
- poznavanje rada na računalu

Prijavljivanje na natječaj:
a) Kandidati koji su evidentirani u Registru državnih službenika Federacije BiH koji vodi Agencija za državnu službu Federacije BiH (postojeći državni službenici) prijavljuju se na natječaj dostavljanjem uredno popunjenog prijavnog obrasca Agencije (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton, Adema Buća bb, 88000 Mostar, ili na web stranici Agencije za državnu službu FBiH www.adsfbih.gov.ba).
b) Ostali kandidati dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju (original ili ovjerene kopije):
1. fakultetska diploma (nostrifikovana diploma, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj od država nastaloj raspadom SFRJ, nakon 06.04.1992. godine)

2. potvrda/uvjerenje o radnom stažu u struci nakon završene VSS
3. dokaz o ponavanju rada na računalu
4. popunjen prijavni obrazac Agencije za državnu službu FBiH (može se preuzeti u prostorijama Odjeljenja Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton, Adema Buća bb, 88000 Mostar, ili na web stranici Agencije za državnu službu FBiH, www.adsfbih.gov.ba).

Kandidati koji dostave dokaz o položenom stručnom upravnom ispitu, javnom ispitu za državne službenike u institucijama Bosne i Hercegovine ili pravosudnom ispitu, izuzimaju se od polaganja ispita općeg znanja.

Napomena: U slučaju da Agencija ne raspolaže podacima koji se odnose na pojedine uvjete natječaja, kandidati koji imaju status državnog službenika će biti dužni potrebne dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja dostaviti Agenciji u roku od 5 dana od dana prijema obavjesti Agencije kojom se traži dostavljanje dokaza.

O datumu, vremenu i mjestu polaganja ispita općeg znanja i stručnog ispita kandidati, će biti obavješteni putem web stranice Agencije za državnu službu Federacije BiH, www.adsfbih.gov.ba. Imena kandidata se ne objavljuju.

Ako kandidat ne pristupi polaganju ispita općeg znanja ili polaganju stručnog ispita, smatrat će se da je odustao od učešća u proceduri javnog natječaja, o čemu neće biti pismeno obavješten.

Izabrani kandidat je dužan u roku od 8 dana od dana prijema obavještenja o rezultatima natječaja, dostaviti Agenciji sve dokaze o ispunjavanju uvjeta natječaja.

Prijavu na natječaj, odnosno sve tražene dokumente treba dostaviti u roku od 15 dana od dana objave javnog natječaja u „Službenim novinama Federacije BiH", putem pošte, preporučeno na adresu:



Agencija za državnu službu FBIH
Odjeljenje Agencije za Hercegovačko-neretvanski i Zapadnohercegovački kanton
Adema Buća bb, 88 000 Mostar
sa naznakom :
„Javni natječaj za popunu radnog mjesta državnog službenika u
Općini Čitluk"

Nepotpune, neuredne i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.


DIREKTOR

mr. sc. Sead Maslo