Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 22.03.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Savjetodavac

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Travnik
Rok prijave:
22.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na osnovu člana 13. Odluke o osnivanju Službe za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona („Službene novine SBK, broj: 02/02, 02/04, 16/04, 15/12, 12/15, 07/16 i 13/16“), člana 14. Statuta Službe za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona („Službene novine SBK, broj 05/02, 3/05, 09/13, 14/15 i 03/17) i člana 44. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova Službe za zapošljavanje broj: 01-02-60/17 od 06.10.2017. godine i Odluke Upravnog odbora broj: 01-02-26/18 od 12.03.2018. godine, direktor uz saglasnost zamjenika ravnatelja Službe za zapošljavanje SBK, raspisuje


K O N K U R S

za prijem u radni odnos u Službi za zapošljavanje SBK/KSB


I

Biro-Ispostava Travnik: Savjetodavac I, jedan izvršilac na neodređeno vrijeme uz ugovoreni probni rad u trajanju do 6 mjeseci.

Uslovi: Stručna sprema: VSS-VII/1 društvenog ili tehničkog smjera, odnosno visoko obrazovanje najmanje drugog ciklusa diplomskog univerzitetskog studija, Bolonjskog sistema studiranja, odgovarajuće struke, koji se vrednuje sa najmanje 300 ECTS bodova, društvenog ili tehničkog smjera.

Najmanje jedna godine radnog iskustva na poslovima u struci i položen stručni ispit.


Opis poslova: Organizije i vodi evidenciju nezaposlenih osoba, prima i kompletira zahtjeve za novčanu naknadu i dokup staža, posreduje u zapošljavanju, informiše nezaposlene osobe o njihovom pravima za vrijeme nezaposlenosti, vrši individualna savjetovanja sa nezaposlenim osobama, uspostavlja pravo na zdravstvenu zaštitu, izdaje uvjerenja po zahtjevu nezaposlenih, obavlja i druge poslove po nalogu pretpostavljenih.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Svi kandidati koji ispunjavanju uslove propisane Konkursom bit će pozvani na pismeno testiranje i intervju.


III

Potrebni dokumenti (original ili ovjerene kopije):

- Životopis sa Pismom namjere,

- Dokaz o državljanstvu (ne stariji od šest mjeseci),

- Dokaz o stepenu školske spreme (nostrificirane diplome, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj drugoj od država nastaloj raspadom SFRJ nakon 06.04.1992.godine),

- Dokaz o poznavanju rada na računaru,

- Dokaz o radnom iskustvu,

- Kandidat koji bude odabran, da bi potpisao Ugovor o radu dužan je dostaviti: Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti i Uvjerenja o nekažnjavanju i nevođenju krivičnog postupka.


VI

Konkurs se objavljuje u Oslobođenju, Dnevnom listu i oglasnim pločama u Zajedničkoj službi i svim Biroima i na web stranici Službe.

Prijave sa potrebnim dokumentima podnose se u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja Konkursa. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se podnose lično ili dostavljaju preporučenom poštom na adresu Služba za zapošljavanje SBK, ul Hadži Ali-bega Hasanpašića bb., 72270 Travnik, sa naznakom „Prijava za konkurs za radno mjesto Savjetodavac I“.


Broj: 01-34-707/18
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina