Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.01.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Savjetnik za regrutaciju

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
20.01.2018.


BoljiPosao.com je specijalizirani portal za zapošljavanje koji već više od 10 godina uspješno spaja ponudu i potražnju na tržištu rada. Portal je namijenjen ljudima usmjerenim prema karijeri, te nudi informacije i usluge za razvoj karijere, obrazovanja i traženja zaposlenja. BoljiPosao.com je nezaobilazan regrutacijski kanal, kako za posloprimce, tako i za poslodavce.

Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivisani i talentovani zaposlenici. Uz ostvarenje zadanih ciljeva, veliku pažnju posvećujemo profesionalnosti, predanosti poslu, otvorenosti, pozitivnom stavu i najvažnije: timskom radu.

Za pružanje što kvalitetnije podrške BoljiPosao.com timu i našim klijentima, tražimo:


Savjetnika za regrutaciju (m/ž)
Sarajevo



Opis posla („kako to izgleda u praksi“):
  • Svakodnevno si u kontaktu s klijentima (javljanje na telefonske upite, odgovaranje na mailove...), pružaš podršku svim članovima tima (od dostave promo-materijala, sudjelovanja u prodajnom procesu, kreiranja prezentacija u PowerPointu...), odvažan si i siguran u održavanju sastanaka, nije ti problem pratiti trendove u regrutaciji i selekciji kandidata i važna si karika u organizaciji svih naših projekata.
Obrazovanje i iskustvo („osnovni uvjeti“):
  • Stručna sprema nam nije toliko bitna koliko motivacija i rad s ljudima, upoznat/a si s internetskim poslovanjem i tržištem web portala (nije da nikad nisi čuo/čula za LinkedIn, imaš Facebook profil, znaš nabrojati barem 3 portala na kojima se mogu pročitati poslovne vijesti), znaš što znači skraćenica „HR“ u našem svijetu (a nije Hrvatska! :) )
Mi vam nudimo („nudimo ti“):
  • Priliku da stekneš nova znanja, razviješ pojedine vještine za koje nisi niti znao/znala da imaš, budeš okružen/a veselim, vrijednim i pozitivnim kolegama, stekneš nova i vrijedna poznanstva...


Ukoliko smatraš da imaš navedene kvalitete i da se lako možeš uklopiti u naš tim, molimo te da nam do 20.01.2018. pošalješ svoj CV, uz par rečenica koje te opisuju kao osobu (ako budeš koristio/la već gotove primjere motivacijskog pisma, znat ćemo! Predugo smo u ovom poslu ;) )

Ovom prilikom se obvezujemo odgovoriti na e-mail svim kandidatima koji će se prijaviti.

Sretno i vidimo se na razgovoru!

Tvoj BoljiPosao.com