Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.02.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Samostalni stručni saradnik za informacione tehnologije i administrator baza podataka

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Kalinovik
Rok prijave:
01.02.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Raspisuje se javni konkurs za prijem službenika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Opštinsku upravu opštine Kalinovik, i to:

-Samostalni stručni saradnik za informacione tehnologije i administrator baza podataka 1 izvršilac.

Status: Samostalni stručni saradnik za informacione tehnologije i administrator baza podataka ima status službenika V kategorije 3. zvanja

II- Opis poslova i zadataka
Opis poslova, kategorija i zvanje za upražnjeno radno mjesto utvrđeno je u članu 8.tačka 2. Pravilnika o izmjenama i dopunama Pavilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave Opštine Kalinovik (,,Službeni glasnik opštine Kalinovik’‘, br. 9/17)

III- Opšti uslovi
1.da je državljanin Republike Srpske, odnosno BiH,
2.da je stariji od 18 godina,
3.da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
4.da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,
5.da se protiv njega ne vodi krivični postupak,
6.da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom član IX stav 1. Ustava BiH,
7.da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja Konkursa,
8.da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi.

IV-Posebni uslovi
1.VSS- 240 ECTS bodova, inženjer elektrotehnike, smjer računarstvo i informatika,
2.položen stručni ispit za rad u upravi,
3.najmanje jedna godina radnog iskustva u struci,
4.aktivno znanje engleskog jezika.

V-Potrebna dokumenta
Prijava na Javni konkurs dostavlja se na propisanom obrazcu ( Prijava na javni konkurs), koji je dostupan na internet stranici Opštine Kalinovik, a može se preuzeti i u šalter-sali Opštine Kalinovik.
Uz prijavu na Konkurs kandidat je dužan dostaviti broj kontakt telefona i fotokopije dokaza o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, i to:
1. Kao dokaze o ispunjavanju opštih uslova kandidat prilaže uvjerenje o državljanstvu RS, odnosno BiH, izvod iz matične knjige rođenih i izjave kandidata:
- da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom član IX stav 1. Ustava BiH,
- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,
- da nije otpuštan iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere, na bilo kojem nivo vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja Konkursa,
- da se na njega ne odnose odredbe Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave, koje regulišu nespojivost i sukob interesa.
2. Kao dokaze o ispunjavanju posebnih uslova kandidat prilaže foto-kopije:
a) diplome o završenoj stručnoj spremi (kandidat koje je visoku spremu stekao po bolonjskom sistemu studiranja uz diplomu dostavlja i dodatak diplomi, u skladu sa odredbama propisa iz oblasti visokog obrazovanja,
b) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u upravi, odnosno izjavu kojom se kandidat obavezuje da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit ukoliko bude zaposlen ili rješenje o oslobađanju od obaveze polaganja stručnog ispita u skladu sa Uredbom o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“,br. 68/11, 85/11 i 7/15),
c) dokaze o radnom iskustvu u struci ( potvrda, rješenje ili drugi akt iz koga se vidi na kojim poslovima je, sa kojom stručnom spremom i u kom periodu je je stečeno radno iskustvo).
Dokaz o zdrastvenoj sposobnosti dostaviće samo izabrani kandidat.
Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove Javnog konkursa, Konkursna komisija obaviće intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

VI – Prvorangirani kandidat, po prijedlogu komisije, dužan je u roku od 7 dana od dana prijema obavještenja komisije, dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova u orginalu ili ovjerenoj fotokopiji, ovjerene izjave i uvjerenje o opštoj zdrastvenoj sposobnosti.
Prvorangirani kandidat koji je u izbornoj proceduri dostavio orginalnu dokumentaciju ili ovjerene foto - kopije nije obavezan po prijemu obavještenja dostavljati ponovo istu dokumentaciju.
Ako prvorangirani kandidat ne dostavi dokaze u propisnom roku ili ako na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava tražene uslove, pozvat će sledećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa rang- liste uspješnih kandidata da dostavi tražene dokaze.

VII- Rok za podnošenje prijava i objavljivanje Konkursa.
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana posljednjeg objavljivanja Konkursa, ako konkurs ne bude objavljen istovremeno.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.
Prijave na konkurs podnose se na adresu: Opština Kalinovik, Karađorđeva br. 37. sa naznakom Komisiji za sprovođenje javnog konkursa.
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Potrebno radno iskustvo:
jedna godina