Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.04.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Referent za administrativno-tehničke poslove

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Čitluk
Rok prijave:
01.04.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na osnovu člana 20a. stav (2) Zakona o radu („Službene novine Federacije BiH“, br. 26/16 i 89/18), člana 6. Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije BiH“, broj 13/19) i Odluke o potrebi prijema u radni odnos, broj: 07-07-6-1253-1/2019 od 20.03.2019. godine, Finansijsko-informatička agencija raspisuje

JAVNI OGLAS
za popunjavanje radnog mjesta

I RADNO MJESTO:
1.Referent za administrativno-tehničke poslove, u Poslovnoj jedinici Mostar, Ispostava Čitluk, na neodređeno vrijeme
Opis poslova: Obavlja poslove prijema, ovjere i kontrole finansijskih izvještaja pravnih lica; vrši prodaju federalnih taksi i mjenica i izdaje fakture; vodi evidenciju o zaprimanju i izdavanju taksi i mjenica; u slučaju ukazane potrebe, povećanog obima posla ili odsustva radnika obavlja i druge poslove po nalogu direktora i neposrednog rukovodioca.
Uslovi: SSS – IV stepen stručne spreme-završena srednja škola općeg, administrativnog, društvenog, prirodnog ili tehničkog smjera, najmanje šest mjeseci radnog iskustva, poznavanje rada na računaru.
Broj izvršilaca: 1 (jedan)
Mjesto rada: Čitluk

II POTREBNI DOKUMENTI:
Prijava na javni oglas se dostavlja na uredno popunjenom i svojeručno potpisanom prijavnom obrascu Finansijsko-informatičke agencije, a koji se može dobiti u sjedištu Finansijsko-informatičke agencije (ul. Ložionička br. 3, 71000 Sarajevo) ili na slijedećem linku.
Pored prijave na javni oglas, kandidati su dužni priložiti originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:
Svjedočanstvo o završenoj školi;
Uvjerenje o državljanstvu(ne starije od 6 mjeseci od dana izdavanja od strane nadležnog organa);
Potvrda ili uvjerenje kao dokaz o radnom iskustvu;
Dokaz o poznavanju rada na računaru.
Izabrani kandidati su dužni da, na dan stupanja na rad, dostave i ljekarsko uvjerenje kao dokaz o zdravstvenom stanju i psihofizičkoj sposobnosti ne starije od šest mjeseci, te uvjerenje nadležnog suda o nevođenju krivičnog postupka ne starije od tri mjeseca.

III NAPOMENE
Proces izbora kandidata će se provesti putem pismenog i usmenog ispita.
Mjesto održavanja procesa izbora kandidata za prijem u radni odnos će se provesti u sjedištu Finansijsko-informatičke agencije, ul. Ložionička br. 3, Sarajevo, a o vremenu održavanja kandidati će biti obavješteni putem obavijesti koja će biti dostavljena na adresu kandidata, kao i na e-mail adresu ukoliko je ista navedena u prijavi, i to najmanje pet dana prije održavanja ispita.
Sa izabranim kandidatom će se ugovoriti probni rad u trajanju od tri mjeseca.
Ako se na javni oglas ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uslove iz javnog oglasa, ili iz drugih opravdanih razloga, direktor Finansijsko-informatičke agencije može poništiti postupak izbora po ovom javnom oglasu.
Javni oglas se objavljuje u dnevnoj novini „Oslobođenje“, na web stranici Finansijsko-informatičke agencije, www.fia.ba, te će se dostaviti i JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, Biro Novo Sarajevo.
Prijavu na ovaj javni oglas, sa svim potrebnim dokumentima dostaviti najkasnije do 01.04.2019. godine putem pošte, preporučeno.
Ispunjavanje uslova utvrđenih ovim javnim oglasom računa se danom predaje prijave.
Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave, te prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove ovog javnog oglasa, kao i kopije tražene dokumentacije koje nisu ovjerene, neće se uzimati u razmatranje.
Sva potrebna dokumenta, osim ljekarskog uvjerenja i uvjerenja nadležnog suda o nevođenju krivičnog postupka, a koja se dostavljaju danom stupanja na rad, treba dostaviti najkasnije do 01.04.2019. godine, putem pošte, preporučeno na adresu:

Finansijsko-informatička agencija
Ul. Ložionička br. 3
71000 Sarajevo
sa naznakom:
„Javni oglas za popunjavanje radnog mjesta“
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Poznavanje rada na računaru:
dobro