Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 30.04.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Quality Manager (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Bugojno
Rok prijave:
30.04.2021.

Prevent Step, članica Prevent Grupacije zapošljava 175 uposlenika i dnevno proizvodi blizu 1740 komada obuće. Kombinacija stručnog tima i savremene tehnologije garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje obuće poznatih modnih brendova. Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost naših kadrova, u savremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda je ono što nas čini Vašim pravim izborom. Pozivamo zainteresovane kandidate da se prijave na oglas za radno mjesto:

Quality manager (m/ž)
1 izvršilac (mjesto rada Bugojno)

Quality manager je odgovoran za sistem kvalitete za društvo Prevent Step d.o.o. Bugojno kroz pripremu planova, zadataka i ciljeva i rasporeda resursa, uspostavlja sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO standardima kroz definisanje procedura i relevantne dokumentacije, komunicira i planira audite zajedno sa certifikacijskom kućom i uspostavlja sistem internih audita kroz definisanje ciljeva, procedura, implementaciju sistema praćenja aktivnosti, kvaliteta i uspostavu sistema izvještavanja o rezultatima, unapređuje sistem kvalitete i kontrole kvalitete, vrši nadzor nad sprovodjenjem korektivnih/preventivnih mjera; priprema periodične izvještaje za Upravu o aktivnostima i rezultatima, učestvuje u uspostavi sistema za osiguranje kvaliteta dobavljača i ulazne kontrole repromaterijala, uspostavlja sistem kvaliteta gotovog proizvoda (završna kontrola, produkt audit), doprinosi timskom radu kroz ostvarivanje rezultata rada, obavlja i druge poslove i radne zadatke po nalogu rukovodioca.

Vaš profil

  • VSS tehničkog ili ekonomskog usmjerenja
  • Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
  • Aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • Poznavanje rada na računaru MS Office paket
  • Visoko razvijene pregovaračke, analitičke, organizacijske i komunikacijske sposobnosti
  • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Šta nudimo:

Izazovno, po mnogo čemu u Bosni i Hercegovini iznimno, profesionalno radno okruženje, rad u timu stručnjaka, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osobni razvoj, obuku i usavršavanje.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju nam i motivacijsko pismo pošaljite na adresu [email protected] ili poštom Čaušlije bb, Bugojno.


Rok za slanje prijava je 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja, do 30.04.2021.godine

Ukoliko procijenimo vašu prijavom interesantnom pozvat ćemo vas na prvi razgovor i proces profiliranja vaših kompetencija.
Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba.