Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 26.09.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor ruskog jezika

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Ljubinje
Rok prijave:
26.09.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU SŠC “SVETOZAR ĆOROVIĆ”

LjUBINjE



KONKURS

za prijem u radni odnos



Na određeno vrijeme do 31.8.2020. godine.

1. Profesor ruskog jezika, 8 časova sedmično, u Berkovićima ................. 1 izvršilac sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.



Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 01/16 i 66/18) da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, da je punoljetan, da je radno sposoban, da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove iz člana 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 41/18), Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 29/12, 80/14 i 83/15). Pravo učešća na konkursu imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju (“Službeni glasnik Republike Srpske” br. 41/18) ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove konkursa.



Kandidati su dužni dostaviti dokaze za ispunjavanje navedenih uslova i to:

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Izvod iz matične knjige rođenih ,

- Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (diplome stečene van BiH i Republike Srbije poslije 6. aprila 1992. godine trebaju biti nostrifikovane),

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi,

- Potvrdu o radnom stažu i

- Prijavu (potpisanu od strane kandidata) sa kratkom biografijom, adresom i kontakt telefonom.

Ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima se dostavlja nakon što kandidat bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa (ne starije od 6 mjeseci).



Škola će službenim putem pribaviti uvjerenje o neosuđivanosti za kandidata koji bude izabran na konkurs, a prije zasnivanja radnog odnosa.



Prijem kandidata u radni odnos vršiće se u skladu sa odredbama Pravilnika o postupku za prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 24/19) , te je za bodovanje potrebno dostaviti sljedeće dokumente.

- Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi na postoje podaci o prosjeku ocjena),

U izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može pribaviti dokument o prosjeku ocjena tokom studiranja, prosječna ocjena se može dokazati ovjerenom fotokopijom indeksa

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji (nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom)

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

- Uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- Uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- Uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.





Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata (ne starije od 6 mjeseci) i te kopije neće biti vraćene kandidatima.



Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa škola će objaviti na oglasnoj tabli škole 30.9.2019. godine.

Sa kandidatima koji su blagovremeno dostavili prijave i ispunjavaju uslove konkursa obaviće se testiranje i intervju 3.10.2019. godine u prostorijama škole u 10 sati.



Kandidati se neće posebno pozivati i oni koji se ne pojave na testiranju u zakazano vrijeme smatraće se da su odustali od prijave.



Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.



Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.



Prijave sa odgovarajućom dokumentacijom dostaviti na adresu: Javna ustanova Srednjoškolski centar “Svetozar Ćorović”, Svetosavska 22, Ljubinje, sa naznakom “Prijava na konkurs”.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet