Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor ekonomske grupe predmeta

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
24.08.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Profesor ekonomske grupe predmeta, na određeno vrijeme do završetka nastave u drugom polugodištu – 1 izvršilac (pola norme)Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:Pored opštih uslova, utvrđenih zakonom kojim se uređuju radni odnosi, kandidati treba da ispunjavaju i uslove iz člana 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske“ br. 74/08,106/09, 104/11 i 33/14), Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ( „Službeni glasnik Republike Srpske“ br. 29/12, 80/14 i 83/15) i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u gimnaziji ( „Službeni glasnik Republike Srpske“ br. 34/15 i 83/15).Potrebna dokumentacija:
Prijava na konkurs (sa kratkom biografijom, brojem telefona, adresom elektronske pošte i adresom stanovanja),
Diploma o završenom obrazovanju,
Izvod iz matične knjige rođenih,
Izvod iz matične knjige državljana.
Svi dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerene kopije.
Ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj i psihofizičkoj sposobnosti za rad sa djecom (ne starije od 6 mjeseci) dostavlja kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.
Uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka kod nadležnog suda (ne starije od 6 mjeseci), dostavlja kandidat koji bude izabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.
O vremenu i mjestu intervjua, svi kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, biće obaviješteni putem elektronske pošte.Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu:
Srednjoškolski centar ‘’Gemit-Apeiron’‘
Pere Krece 13
78000 Banjalukasa naznakom ‘’PRIJAVA NA KONKURS’‘.Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.Kandidati koji ne budu primljeni u radni odnos, svoja dokumenta mogu podići u našoj pravnoj službi svaki radni dan od 8.00 do 16.00 časova.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet