Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.06.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Profesor demokratije

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
01.06.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Profesor demokratije, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom, 6 časova nastave do povratka radnika sa bolovanja

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na konkurs su:
–da je državljanin RS što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.
–da je punoljetan što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte.
–da je radno sposoban što dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci, a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu
-da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala , službene dužnosti, trgovine ljudima , zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i maloljetnim licem, a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ( “ Službeni Glasnik RS”, br. 102/14 ) i izmjenama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi(Sl.Glasnik RS broj:45/16) te Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača (“ Službeni Glasnik RS”, br. 77/09, 25/14,76/2015)
Svi dokumenti koje kandidat dostavlja moraju biti ovjerene kopije i iste neće biti vraćene kandidatima.
Pravo učešća na konkursu imaju i kandidati koji su ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme u skladu sa članom 113. stav 5. i članom 104.stav 6. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju(Sl. Glasnik RS 44/17)

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu (“Službeni glasnik RS “, br. 01/16 ), kandidati moraju ispunjavati i posebne uslove te je potrebno dostaviti:
-potpisanu prijavu na konkurs sa kratkom biografijom
-dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslovai na osnovu koje se vrši bodovanje, a koja dokumentacija podrazumijeva:

1.Ovjerenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent
2.Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od strane visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koje je kandidat ostvario tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena
3.Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu za prijem lica sa iskustvom
4.Uvjerenje ili potvrdu od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji.
5.Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg Poslodavca ukoliko raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom.
6.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca
7.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnogza boračko-invalidsku zaštitu utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida
8.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca

Kandidat koji bude primljen na upražnjeno radno mjesto, prije zasnivanja radnog odnosa, obavezan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti i uvjerenje o neosuđivanosti.
Testiranje i intervju sa kandidatima,koji ispunjavaju uslove konkursa,će se obaviti u 05.06.2017.god sa početkom u 10,00 časova u prostorijama Škole o čemu se obavještavaju putem konkursa i neće biti pojedinačno pozivani, a ako se ne pojave na intervju i testiranju smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Istog dana, 05.06.2017.god. u 9,45 časova komisija će kandidatima saopštiti koji kandidati ispunjavaju uslove konkursa, a koji ne ispunjavaju.
Kriterijumi prijema i bodovanja prilikom utvrđivanja liste kandidata precizirani su u Pravilniku o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi(Sl.Glasnik RS broj:102/14) te će se prijem izvršiti u skladu sa predmetnim pravilnikom, Odlukom Ustavnog suda broj: U-83/14 od 24.02.2016.god.(Sl. Glasnik RS broj:18/2016) i izmjenama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi(Sl.Glasnik RS broj:45/16)

Konkurs ostaje otvoren 8 ( osam ) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu“ Glas Srpske”.

Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti poštom na adresu JU Osnovna škola “ Jovan Dučić ”, Zalužani, Ul.Nenada Kostića br.7, sa naznakom “ Za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta”, ili lično Sekretaru škole(navesti za koje se mjesto konkuriše).

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet