Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 26.11.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prodajni predstavnik

Oglas je istekao

Knauf je jedan od vodećih proizvođača građevinskog materijala u svijetu, koji zapošljava više od 24.500 ljudi u više od 150 proizvodnih objekata u više od 60 zemalja.

Za uspješno ostvarivanje postavljenih tržišnih ciljeva, za sprovođenje naše prodajne politike i dalje jačanje pozicije firme Knauf u BiH, za naš uspješan tim tražimo:

Prodajnog predstavnika

Vaši zadaci:
U prvom planu Vaših zadataka, uz profesionalno savjetovanje i servisiranje naših postojećih partnera, jeste sticanje novih. Vi sprovodite zajednički razrađene ciljeve, planove, strategije i odgovorni ste za promet. Od Vas očekujemo da:

  • kroz adekvatno predstavljanje našeg brenda i proizvoda potaknete kupce da ih upoznaju i odluče se za njih
  • savjesno i profesionalno gradite i njegujete partnerske odnose sa kupcima
  • na sve zahtjeve kupaca pružite odgovarajući odgovor i rješenje

Vaš profil:
Za ovu zahtjevnu poziciju tražimo prodajni talenat sa razumijevanjem u tehniku.
Prema tome, Vi biste, pored više ili visoke stručne spreme ekonomskog i/ili tehničkog smjera, za ovu poziciju morali posjedovati i višegodišnje iskustvo u prodaji.
Neizostavne osobine za ovu poziciju su sposobnost pregovaranja i kreativnost, a neophodno je i dobro poznavanje MS Office paketa, kao i aktivno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Dobri maniri, lijep način izražavanja i uvjerljiv izgled upotpunjuju Vašu sliku.

Ako želite raditi u timu i ako cijenite svestrano područje odgovornosti, za koje postoji mogućnost proširenja, pošaljite nam Vašu detaljnu aplikaciju sa biografijom (CV) do 26.11.2014. na niže navedenu E-mail adresu:

[email protected]