Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 10.10.2014. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pripravnik sa završenim Fakultetom za kriminalistiku

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
10.10.2014.

Na temelju članka 8. Odluke o uvjetima i načinu prijema pripravnika visoke stručne spreme u radni odnos u institucije Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, br. 52/05 i 102/09), čl. 1. i 3. Odluke o potrebi prijema jednog pripravnika u Službu za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine broj: 01-34-1-1821/14 od 18.09.2014. godine i članka 28. Pravilnika o unutarnjoj organizaciji Službe za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine broj: 01-02-1-2093-20/13 od 28.04.2014. godine, Služba za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine raspisuje:

J A V N I O G L A S
ZA PRIJEM PRIPRAVNIKA U SLUŽBI ZA ZAJEDNIČKE POSLOVE
INSTITUCIJA BOSNE I HERCEGOVINE


Pripravnik sa završenim Fakultetom za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije –diplomirani kriminalist, visoka stručna sprema VII/1 stupanj, a za lica koja su studije završili po bolonjskom sustavu, završen najmanje prvi ciklus studija (degree of bachelor), uz ostvarenih najmanje 180 ECTS - jedan (1) izvršitelj.

Radni odnos pripravnika zasniva se na razdoblje od jedne godine.
OPIS POSLOVA

Pripravnik će obavljati poslove u svrhu stručne obuke i osposobljavanja za samostalan rad u profesiji za koju je obrazovan.

MJESTO RADA

Sjedište Službe za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine, Trg BiH br. 1, Sarajevo.

UVJETI ZA PRIJEM:

Opći uvjeti:
Kandidati prijavljeni na javni oglas trebaju ispunjavati opće uvjete, propisane odredbom članka 10. Zakona o radu u institucijama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, br. 26/04, 7/05, 48/05, 60/10 i 32/13):
- da imaju navršenih 18 godina života,
- da su državljani Bosne i Hercegovine,
- da protiv njih nije pokrenut kazneni postupak,
- da nisu obuhvaćeni odredbom članka IX stavak 1. Ustava Bosne i Hercegovine.

Posebni uvjeti:
Prijavljeni kandidati trebaju ispunjavati i posebane uvjete:
- Završen fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije - visoka stručna sprema VII/1 stupanj, a za lica koja su studije završili po bolonjskom sustavu, završen najmanje prvi ciklus studija (degree of bachelor), uz ostvarenih najmanje 180 ECTS;

Kandidati ne smiju imati ostvaren radni staž od jedne godine i više nakon diplomiranja.

POTREBNI DOKUMENTI:

Kandidati su uz prijavu na javni oglas sa životopisom, adresom i kontakt telefonom, dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju u ovjerenoj fotokopiji ili orginalu:

- Original ili ovjerena kopija diplome ili uvjerenja o diplomiranju (uvjerenje ne može biti starije od jedne godine, odnosno od roka potrebnog za izdavanje diplome), odnosno za kandidate koji su visoko obrazovanje stekli po bolonjskom procesu uz fakultetsku diplomu i dodatak diplomi, iznimno, samo u slučaju da visokoškolska ustanova dodatak diplomi nije uopće izdavala niti za jednog diplomca, kandidat je dužan da uz ovjerenu kopiju fakultetske diplome dostavi uvjerenje visokoškolske ustanove da dodatak diplomi nije uopće izdat niti za jednog diplomca, a u slučaju da fakultet nije završen u Bosni i Hercegovini, strana diploma mora biti nostrificirana (dokaz o nostrifikaciji - ovjerena kopija);
- fotokopiju osobne karte;
- uvjerenje o državljanstvu ne starije od šest (6) mjeseci;
- izjavu da nije obuhvaćen odredbom članka IX Ustava Bosne i Hercegovine, ne stariju od tri (3) mjeseca;
- dokaz da nema ostvaren radni staž i iskustvo od jedne godine i više nakon diplomiranja što se dokazuje ovjerenom kopijom radne knjižice (naslovna strana, kao i stranice s relevantnim podacima: ime, prezime i dr., podaci o školskoj i stručnoj spremi, o zaposlenju i stažu – (ovjerena kopija ne starija od 15 dana) ili uvjerenje iz PIO/MIO da nije registriran u podacima matične evidencije PIO/MIO.

Napomena:

- Kandidati su dužni dostaviti dokumente tražene Javnim oglasom, a dokumenti koji nisu u skladu s istim neće se uzimati u razmatranje.

- Kao dokaz da kandidat nema ostvaren radni staž i iskustvo od jedne godine i više, ne dostavljati uvjerenja, kontrolne kartone od zavoda za zapošljavanje i druge dokumente koji nisu traženi ovim Javnim oglasom, jer se isto neće uzimati u razmatranje;

- U slučaju da kopija dokumenata traženih ovim Oglasom ima više stranica, potrebno je izvršiti ovjeru dokumenta između stranica, u suprotnom, isti se neće uzimati u razmatranje;

- Validnost navedenih dokumenata računa se sa danom prijema prijave kandidata na Javni oglas.

- Izabrani kandidat je dužan prije potpisivanja ugovora o radu dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se prijavio i uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak izdato od nadležnog suda (ne starije od tri mjeseca), u suprotnom neće doći do potpisivanja ugovora o radu, odnosno, kandidat se skida sa liste uspješnih kandidata.


PROCEDURA PRIJEMA

- Postupak izbora kandidata koji ispunjavaju uvjete iz javnog oglasa sprovesti će Povjerenstvo za izbor pripravnika koje će vršiti provjeru znanja u skladu s Odlukom o uvjetima i načinu prijema pripravnika visoke stručne spreme u radni odnos u institucije Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, br. 52/05 i 102/09) .
- Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave, kao i kopije traženih dokumenata koji nisu ovjereni, neće se uzeti u razmatranje.
- Prijava sa životopisom, adresom i kontakt telefonom, te svim traženim dokumentima koje je potrebno dostaviti u ovjerenoj fotokopiji ili orginalu predaju se najkasnije do 10.10.2014. godine putem pošte preporučeno na adresu:

Služba za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine
„Javni oglas za prijem pripravnika“
Trg BiH broj 1
71 000 Sarajevo