Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 01.03.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Pripravnik (ica)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Sarajevo
Rok prijave:
01.03.2019.
des


ekupi.ba danas je najveći web shop u Bosni i Hercegovini i regiji, sa širokim i kvalitetnim asortimanom koji će zadovoljiti svakoga te uslugom koja pruža vrhunsko iskustvo kupovine.

Ako si pun pozitivnog naboja, te smatraš da je eCommerce neupitna budućnost koja je već danas tu – javi nam se!

PRIPRAVNIK/ICA
[Sarajevo]


Šta te očekuje:

Za sam početak dobit ćeš iskusne kolege i priliku u kojoj ćeš tijekom prvih godinu dana učiti o online industriji i upoznavati se s našim asortimanom, poslovnim procesima, alatima i metodama koje koristimo u radu, a pritom ćeš aktivno raditi s našim voditeljima kategorija proizvoda kao i s našom korisničkom podrškom.

Ne očekujemo od tebe obavljanje sporednih, pomoćnih poslova, već upravo suprotno!

Prolaskom kroz različite odjele dobit ćeš mogućnost uvida u poslovanje eKupi te direktno komunicirati i rješavate sve brige naših korisnika, brinuti se da sve što netko poželi bude u našoj ponudi i da kroz direktni odnos s našim dobavljačima organiziraš da sve bude naručeno i spremno za isporuku našim korisnicima.

Pratit ćeš sve marketinške akcije koje kreiramo i znati ih približiti korisnicima u slučaju upita. Očekujemo punu posvećenost upijanju znanja i vještina kako bi nakon godinu dana tvog rada kod nas i prolaskom različitih segmenata poslova mogli zajedno vidjeti gdje te nose tvoji interesi i želje za graditi se dalje, a sve uz pozitivnu energiju i entuzijazam.


Očekivanja

Ti si osoba koja:

  • je zadnja godina preddiplomskog ili diplomskog studija, VŠS ili VSS
  • izvrsno poznaješ rad na računaru, ne kao fraza koju pišeš u životopis već u realnom okruženju suvereno vladaš tim alatima…ali stvarno i zaista
  • pokazuješ strast u onome što radiš i taj poriv usmjeren je na ostvarenje rezultata
  • elokventna si osoba koja ima dobre prezentacijske vještine i zna ih pokazati u praksi
  • koristiš se engleskim jezikom u pisanoj i usmenoj komunikaciji

Kao dio našeg eKupi tima dobivaš mogućnost stjecanja novih znanja i iskustava od kolegica i kolega iz svih regionalnih eKupi ureda te iskustvo rada u komercijalnim poslovima u Internet trgovini na minimalno godinu dana.

Tvoj trud i dobri rezultati bit će prepoznati i ovisno o tvojoj uspješnosti ponudit ćemo ti da trajno postaneš dio našeg tima.

Dakle, ostaje ti još samo jedan klik:



PRIJAVI SE