Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 16.08.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Prijem profesora u JU Osnovna škola Pale

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Pale
Rok prijave:
16.08.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU OŠ “PALE”

PALE

[email protected]

raspisuje

KONKURS



za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik tehničkog obrazovanja (13 časova) sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, neodređeno vrijeme, jedan izvršilac.

2. Profesor matematike (16 časova) neodređeno vrijeme, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom - jedan izvršilac.

3. Profesor razredne nastave sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom određeno vrijeme, dva izvršioca.

4. Profesor razredne nastave sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom (voditelji u produžnom boravku), dva izvršioca, određeno vrijeme do 30.6.2019. godine.

5. Profesor biologije (šest časova), sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, određeno vrijeme do 31.8.2019. godine, jedan izvršilac.

Opšti i posebni uslovi konkursa:

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj: 1/16) kandidat treba da ispunjava uslove propisane članom 104. i 105. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj: 44/17 i 31/18, 31/18) kao i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima, nastavnika stručnih saradnika i vaspitača (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj: 77/09, 86/10, 25/14. i 76/15), te Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske” br.102/14 i 45/16).

Pravo učešća na konkursu imaju i kandidati koji su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (“Službeni glasnik Republike Srpske” 44/17 i 31/18) ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Opšti uslovi:

1. Da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

2. Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

3. Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem sa obaveznim dokazom o psihofizičkoj sposobnosti, a dostavlja ga kandidat koji bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa - ne starije od 6 mjeseci.

4. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva, ličnosti i morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog integriteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i drugim maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz svojeručno potpisanu prijavu za prijem u radni odnos, sa adresom i brojem telefona i dokumentacijom kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova, potrebno je dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost posebnih uslova, kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje kandidata:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent.

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji, nakon sticanja stručne spreme.

4. Uvjerenje o radnom iskustvu izdato od ranijeg poslodavca koje odgovara stručnoj spremi i profilu koji se traži ovim konkursom.

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

6. Uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

7. Uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije vojnog invalida.

8. Uvjerenje opštinskog /gradskog/ organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Testiranje kandidata koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa održaće se dana, 20.8.2018. godine, u 11 časova u prostorijama škole, a intervju 21.8.2018. godine u 11 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije dokumenata i iste neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Glas Srpske”.

Prijave dostavljati na adresu: JU OŠ “Pale” Pale, M Simovića 26. Pale, sa naznakom “Prijava na konkurs” putem pošte ili lično u sekretarijat škole.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet