Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 24.12.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Operater u proizvodnji

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Visoko
Rok prijave:
24.12.2020.

Prevent Interior je članica Prevent Grupacije koja se bavi proizvodnjom tapaciranog i pločastog namještaja. Sjedište kompanije je u Visokom, a proizvodni program pored montaže (skivanje i tapetarija) obuhvata obradne centre za spužvu, pločaste materijale, masiv, te lakiranje i furniranje na dvije proizvodne lokacije.

U proteklom periodu kompanija je ostvarila rast kapaciteta i pokrenula značajnu saradnju sa nekim od vodećih brendova na polju proizvodnje namještaja.

Sa preko 170 zaposlenih i tendencijom daljeg rasta i širenja kapaciteta, raspisujemo oglas za prijem proizvodnih radnika na poslovima tapaciranja, obrade masiva, stolarskim poslovima i montaži namještaja.

Operater u proizvodnji - više izvršilaca
Mjesto rada: Visoko

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji posjeduju srednju stručnu spremu, koji su prepoznatiljivi u svom okruženju kao organizirani, precizni i odgovornog pristupa radu da se prijave na poslove tapaciranja, obrade masiva, stolarske poslove i poslove montaže namještaja.

Poželjno je da ste radili na poslovima u proizvodnji namještaja, ali ukoliko i niste uz naš tim stručnjaka pružamo vam priliku za obuku i kontinuirano usavršavanje.

U našem radnom okruženju nudimo vam rad na izazovnim projektima, te stimulativna primanja i mogućnost napredovanja.

Ako smatrate ovaj oglas prilikom da nam se predstavite i zainteresirani ste za navedene poslove, svoje prijave dostavite putem donjeg linka Brze prijave, e-maila na adresu [email protected] li poštom Prevent Interior (Odjel za ljudske resurse), Topuzovo Polje bb 71300 Visoko sa naznakom ''Prijava za oglas''.

Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja, do 24.12.2020.

Više informacija o našoj Kompaniji potražite na preventinterior.ba i o Prevent Grupaciji na www.preventgroup.ba