Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 03.08.2017. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik za predmet Poznavanje materijala za zanimanje frizer

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Banja Luka
Rok prijave:
03.08.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Nastavnik za predmet Poznavanje materijala (zanimanje frizer) – 2 časa sedmičnoRadni odnos biće zasnovan na određeno vrijeme – od 01.09.2017. godine do 31.08.2018. godine.Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:U radni odnos biće primljena lica sa radnim iskustvom od najmanje godinu dana i položenim stručnim ispitom.
Kandidati moraju ispunjavati opšte i posebne uslove za zasnivanje radnog odnosa predviđene Zakonom o radu a prijem radnika će se izvršiti u skladu sa Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.Potrebna dokumentacija:Kandidati su dužni, pored potpisane prijave sa kontakt podacima, dostaviti ovjerene kopije sljedećih dokumenata (koji im neće biti vraćeni):
Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u trajanju od 4 godine i ostvarenih najmanje 240 ESTS bodova ili ekvivalent i zvanjem iz odgovarajuće oblasti.
Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,
Izvod iz matične knjige rođenih,
Uvjerenje o državljanstvu,
Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za vaspitno-obrazovni rad,
Uvjerenje o radnom iskustvu od ranijih poslodavaca,
Uvjerenje o vremenu provedenom na evideciji nezaposlenih lica izdato od Zavoda za zapošljavanje.
Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti dostaviće samo izabrani kandidati, prije zasnivanja radnog odnosa. Uvjerenje o neosuđivanosti Centar će službenim putem pribaviti za izabrane kandidate.
Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovrmene prijave, te koji ispunjavaju uslove konkursa, biće obavljen u prostorijama Centra dana 07.08.2017. godine u 10.00 časova, o čemu kandidati neće biti posebno obavještavani, te ukoliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.Konkurs će biti otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Glas Srpske“, a nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.Prijave sa dokumentacijom predaju se lično na protokol ili poštom na adresu:Centar za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora
Ul. Jovana Raškovića br. 28
Banjaluka
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet