Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 28.11.2019. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik za nastavni predmet osnovi informatike

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Kotor Varoš
Rok prijave:
28.11.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Na osnovu člana 113.Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik RS 44/17, 31/18 i 84/19)direktor škole raspisuje

КONКURS
za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Nastavnik razredne nastave-1 izvršilac na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja-pripravnik
2. Nastavnik za nastavni predmet osnovi informatike- 11 časova na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa bolovanju-položen stručni ispit

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu („Službeni glasnik RS“ 1/16, 66/18) kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene članom 104., 105,106.i 111. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik RS“ 44/17,31/18 i 84/19) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača („Službeni glasnik RS“ 77/09, 86/10 ,25/14 i 76/15).
Izuzetno od uslova pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6.,Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju („Službeni glasnik RS 44/17,31/18 i 84/19), kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.
Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri prijema , kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi

Uz potpisanu prijavu kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:
Opšti uslovi:
– uvjerenje o državljanstvu ( kojim dokazuje da je državljanin RS, BiH ),
– izvod iz matične knjige rođenih ( koji dokazuje da je punoljetan )
– ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci, će dostaviti prije potpisivanja Ugovora o radu, kandidat koji bude primljen u radni odnos ( kojim dokazuje da je radno sposoban )
– uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem(za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje)
– uvjerenje o licima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece (za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje)
– uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupakza djela učinjena protivdostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zloupotrebe djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili malonjetnim licem

Posebni uslovi
– diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent
– uvjerenje ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena. U izuzetnim slučajevima ako kandidat ne može pribaviti ove dokumente prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa.
– uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu( samo za kandidate za radno mjesto pod rednim brojem 2.)
– uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica ( za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica)
– uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca
– uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca,
– uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Testiranje i intervju će se obaviti sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potopune prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, dana 05.12.2019. godine u 12,00 časova prostorijama škole u Кotor Varošu.
Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu škole.
Кandidati se neće pozivati posebno na intervju i test, te ako se ne pojave na intervjuu i testu smatra se da je kandidat odustao od prijave na konkurs.
Кandidati su dužni da uz potpisanu prijavu na konkurs dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.
Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata komisija neće uzeti u razmatranje.
Prijave se primaju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u „Glasu Srpske“, a šalju se na adresu: JU Osnovna škola „Sveti Sava“ Svetosavska 2, 78 220Кotor Varoš sa naznakom ‘’ za konkurs ‘’.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet