Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 13.12.2018. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Nastavnik razredne nastave

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slatina
Rok prijave:
13.12.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:
JU OŠ “HOLANDIJA” SLATINA

Nikolaja Velimirovića 9.

Tel: 051/587-156;

e-mail: [email protected]

raspisuje



JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta



Nastavnik razredne nastave za rad u CŠ u Slatini na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, lice sa radnim stažom od najmanje 12 mjeseci na poslovima nastavnika razredne nastave i položenim stručnim ispitom 1 izvršilac



Kandidati koji se prijavljuju na konkurs moraju da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu, kao i posebne uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi. Pravo učešće na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.



Kandidati trebaju dostaviti sljedeća dokumenta za dokazivanje opštih uslova predviđenih Zakonom o radu i to:

a) uvjerenje o državljanstvu,

b) izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

v) ljekarsko uvjerenje (dostavlja kandidat koji bude izabran),

g) uvjerenje o neosuđivanosti pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog nasilja i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, škola će pribaviti službenim putem, za izabranog kandidata.



Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, sa adresom stanovanja i brojem telefona) potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje će se vršiti bodovanje po kriterijumu utvrđenom Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi i to:

- Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti.

- Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta.

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu.

- Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi.

- Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoji podatak o prosjeku ocjena.

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, nakon sticanja traženog zvanja.

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca.

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.



Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se testiranje i intervju predviđen Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Zakonom o izmjenama i dopunama zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, dana 18.12.2018. godine u 9 časova u prostorijama JU Osnovne škole “Holandija” u Slatini.



Prijave sa dokumentacijom i kontakt telefonom dostaviti poštom na adresu škole: JU Osnovna škola „Holandija” Slatina, Ulica Nikolaja Velimirovića broj 9, 78253 Slatina.



Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:
Fakultet