Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.boljiposao.com.
Ovaj oglas je istekao 20.10.2016. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Nastavnik razredne nastave

- dana
Poslodavac:
JU Osnovna škola Vuk Stefanović Karadžić
Kategorija:
Nauka i obrazovanje
Mjesto rada:
Kozarska Dubica
Rok prijave:
20.10.2016.

O poslu

Opis radnog mjesta: Nastavnik razredne nastave, 1 izvršilac za rad u produženom boravku, na određeno radno vrijeme do završetka nastavnog procesa u šk.2016/17 godine, radnik sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidati moraju
ispunjavati i posebne uslove predviđene Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi „Službeni glasnik Republike Srpske, broj: 77/09, 86/10 i 25/14), kao i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnim školama („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14) i broj: 45/16.
Opšti uslovi:
1.Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine.
2.Da je punoljetan.
3.Da je radno sposoban.
4.Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela.
Posebni uslovi:
1.Da ima odgovarajući nivo obrazovanja- završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu.
Potrebni dokumenti:
Uz prijavu na Konkurs potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuju na konkurs, kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije sljedećih dokumenata:
1.Ovjerenu foto –kopiju diplome,
2.Uvjerelje o položenom stručnom ispitu za rad u vspitno obrazovnom procesu,
3.Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte,
4.Uvjerenje o državnjanstvu,
5. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti prilaže samo izabrani kandidat, a prije zasnivanja radnog odnosa,(ne može biti starije od šest mjeseci),
6. Uvjerenje da pravosnažnom presudom nisu osuđeni za krivična djela za koja je izrečena kazna u trajanju dužem od šest mjeseci, za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.
Kandidati trebaju dostaviti i dokumenata utvrđena Pravilnikom o proceduri
i kriterijumima prijema radnika u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14), i broj:45/16 na osnovu kojih će se izvršiti bodovanje i rangiranje prijavljenih kandidata.
1.Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visoko školske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u dilomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.
2.Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,
3.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,
4.Uvjerenje opštinkog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.
5.Uvjerenje opštinkog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.
Svi kandidati koji imaju odgovarajuću stručnu spremu potrebnu za gore navedena radna mjesta pozivaju se da dođu na testiranje i intervju koji će se održati dana 14.10.2016. godine (petak) u 10.00. časova u prostrijama Centralne škole na adresi, Đakona Avakuma 15, Kozarska Dubica.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.
Za kandidate koji se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.
Neblagovreme i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.
Dokumenti priloženi uz konkurs neće se vraćati kandidati.
Prijem kandidata u radni odnos vršiće se na osnovu Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u Osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 102/14) i broj: 45/16.
Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja preko Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u dnevnom listu (Glas Srpske).
Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti putem pošte na adresu: JU Osnovna škola „ Vuk S. Karadžić“ Kozarska Dubica, Đakona Avakuma 15 sa naznakom „Za konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta“
Vrsta posla:rad na određeno vrijeme
Regija:Republika Srpska regija

O zaposleniku

Minimalna stručna sprema:Fakultet
Portali:
boljiposao.com
Pomozite poboljšati BoljiPosao.com Pošaljite nam svoje komentare